Navi
Ajankohtaista / Koululiikuntaliitto - koulun oma liikuttaja

Koululiikuntaliitto - koulun oma liikuttaja

4.8.2017 10.00

Koulun oma liikuttaja-tiedote postitaan 14.8. kaikille suomenkielisille peruskouluille ja lukioille. Netistä se löytyy jo nyt. Syksy on täynnä toimintaa. Juoksusankarit valtaavat Kunnon Laivan 18-20.8. kun Juoksusankarit-koordinaattori Matti Hannikaisen johdolla tutustutaan omaan liikkujatyyppiin ja opitaan innostavia juoksuharjoitteita. 

N.Y.T!-materiaalikokonaisuus innostaa harjoittelemaan monipuolisesti perusliikuntataitoja. Kuudesta eri materiaalikokonaisuudesta valitset tarpeisiisi sopivat kokonaisuudet salissa, pihassa tai metsässä tapahtuvalle harjoittelulle. 

Vesisankarit saapuvat syksyllä suurempana kuin koskaan aeimmin. Tapahtumia järjestetään koulululaisille sekä kaikille avoimia uimahallitapahtumia. "Luvassa on huikea Vesisankarit-tapahtuma syksy. Tervetuloa oppimaan vesillä liikkumisen taitoja vauvasta vaariin, " innostaa Pauliina Kotiranta Koululiikuntaliitosta. "Vesisankareiden-nettisivuilta saat vinkit omatoimiseen harjoitteluun sekä koulun oman Vesisankarit-tapahtuman järjestämiseen," muistuttaa Kotiranta. 

Pallosankareilta ilmestyy lokakuun aikana uutta materiaalia. "Tulossa on oleva materiaali kokoaa laajasti palloiluvinkkejä erityistä tukea tarvitseville lapsille", kertoo liikuntakoordinaattori Jani Kangasniemi. 

Koululiikuntaliiton tutut palloilusarjat pyörähtävät käyntiin syyskuussa. Ilmoittautuminen lajeihin on käynnistynyt. Ole ajoissa ja ilmoita oman koulusi joukkue mestaruustaistoihin! Jyräävätkö Kitee ja Sotkamo muut paikkakunnat pesäpallossa? Entä mikä koulu vie jalkapallomestaruuden? Lisätietoja Jani Kangasniemeltä ja nettisivuiltamme. 

Tutustu tarjontamme jo nyt netistä ladasttavasta Koulun oma liikuttaja-tiedotteesta.