Navi
Ajankohtaista / Liikkujatyypit ja Sankarit aloittavat vuoden 2018

Liikkujatyypit ja Sankarit aloittavat vuoden 2018

2.1.2018 11.28

Koulun oma liikuttaja-tiedote lähtee 8.1. matkaan peruskouluille ja lukioille. Liikuttaja onkin tavallista tuhdimpi Educa liitteineen, jossa tutustut eri Liikkujatyyppeihin. Psykologi Satu Lähteenkorva ja liikuntatieteiden tohtori Jaana Kari kertovat artikkelissa Liikkujatyyppien yhteyksiä hyvinvointiin. Koulumaailman konkkarit Jaana ja Satu hyppäävät myös Educassa la 27.1.2018 klo: 13.30 Visio-lavalle samasta aiheesta: Tunnista liikkujatyyppisi- löydä tasapainottajasi.

Vesisankarit valtaavat 100-vuotiaan Suomen. Jo lähes 50 tapahtumaa on varmistunut ja paljon on vielä tulossa lisää. Lähde sinäkin mukaan toiminnallisiin Vesisankarit-tapahtumiin harjoittelemaan monipuolisia vesillä liikkumisen taitoja. Muista myös hyödyntää Vesisankareiden materiaaleja osana oppitunteja. 

Power Mover-tanssien maailmaan pääset Anun ja Akimin kanssa. Uudet tanssit ilmestyvät tammikuussa ja omasi voit tilata Koululiikuntaliiton nettisivujen kautta. Tanssikisa uudistuu ja mukana on näytössarja, jossa tuomarit valitsevat aluekisojen parhaat näytösideat finaaliin esiintymään. Näytössarjassa ei ole luokka tai kouluasterajoituksia. Ryhmän koko on 3-20 koululaista. Näytössarjaan voi osallistua myös videoesityksellä. 

Pallosankarit-käsikirja tarjoaa vinkit monipuoliseen liikkumiseen toimintakyvystä riippumatta. Pallosankarit-oppaan lataat Koululiikuntaliiton sivuilta ja opasta saa myös Educa-messuilta osastoltamme 6 r 20. 

Kevääseen mahtuu paljon muutakin. Koululaisten kisoja (hiihto, maastojuoksu, Power Mover), Juoksusankareita, Tsempparit, opettajille sulkapalloa ja Sopulivaellusta.. Kurkkaa Liikuttaja jo nyt netistä ja varaa paikkasi kevään huikeimpiin tapahtumiin tai tilaa materiaali uutuudet itsellesi! Liikkuvaa kevätlukukautta!