Navi
Ajankohtaista / Harrastamisen laivaseminaari 15.-17.9.2018

Harrastamisen laivaseminaari 15.-17.9.2018

3.5.2018 10.00

Suuren suosion saavuttanut Lasten liikuttajien laivaseminaari uudistuu! Tänä vuonna laivaseminaarissa keskitytään laajemmin harrastamisen edistämiseen.

Tarkoituksena on etsiä yhdessä ratkaisuja, jotta jokaisella lapsella olisi mahdollisuus harrastaa. Tapahtuma on suunnattu kaikille lasten harrastuskulttuurin kehittämisestä kiinnostuneille. Tapahtuman järjestää Suomen Olympiakomitea yhteistyössä useiden harrastejärjestöjen kanssa.

Laivaseminaarin aikana on mahdollisuus osallistua erilaisiin työpajoihin, joissa käsitellään esimerkiksi kerhotoimintaa tulevaisuudessa, avataan mahdollisuuksia koulujen ja järjestöjen yhteistyöstä sekä annetaan työkaluja lasten ja nuorten osallisuuden tukemiseksi.

Risteilyn aloituspotkun antavat kansallisesti ja kansainvälisesti meritoituneet harrastamisen asiantuntijat. Alustajina toimivat muun muassa Helsingin yliopiston tutkijatohtori Frank Martela, sekä tutkija ja terveyspsykologi Kaisa Kaseva.

Seminaari tarjoaa myös erinomaisen mahdollisuuden tutustua, verkostoitua ja pitää hauskaa Suomen liikunta -ja harrastusmielisimpien ihmisten kanssa!

Ilmoittaudu mukaan tästä.