Tapahtumat

ma ti ke to pe la su
31 01 02 03 04 05 06
07 08 09 10 11 12 13
14 15 16 17 18 19 20
21 22 23 24 25 26 27
28 29 30 01 02 03 04

Tilaa uutiskirje

Tilaa nyt uutiskirje, jotta tiedät missä liikutaan! Uutiskirjeemme ilmestyy 4 kertaa vuodessa. Lue lisää »

Myyntituotteet

Kisat tulossa, mutta mitalit puuttuvat? Ei hätää – meiltä saat mitalit koululaisten ja opettajien liikuntatapahtumiin ja kilpailuihin. Lue lisää »

Ilmoittaudu tapahtumaan

Ilmoittaudu liikkumaan! Kaikki tapahtumat löydät kalenterista. Ilmoittautumista kehitetään, joten katso kunkin tapahtuman kohdalta, miten ilmoittaudut. Lue lisää »

Power Mover

Tanssia, liikuntaa, musiikkia, säihkettä, jännitystä, liikeilmaisua, upeita tanssiesityksiä, yhteistoimintaa - sitä kaikkea Power Mover on. Power Mover on suunnattu kaikille kouluasteille ja koulut, luokat ja oppilaat voivat osallistua siihen eri tavoin. Koululiikuntaliiton Power Mover toiminta liikuttaa vuosittain yli 80 000 lasta ja nuorta opettajineen. Vuonna 1996 alkanut voimaliike on liikuttanut yhteensä 1,5 miljoonaa lasta ja nuorta!

Power Mover koostuu yhteistanssit sisältävästä tanssi-dvd:stä, sekä tanssikisasta alue- ja finaalikisoineen. Tanssi sopii kaikille eikä vaadi erityisiä tiloja. Power Moverissa liikkuvatkin yhtä lailla tytöt ja pojat sekä oppilaat ja opettajat. Opettajille on oma tanssikisa vuonna 2014, joka huipentuu Opettajien Kesäpäivillä Vierumäellä kesäkuun 6.päivä

Power Mover -tanssikoulutuksia opettajille ja oppilaille

Tanssikoulukset käynnistyvät maalis-huhtikuussa Helsingissä, Hämeenlinnassa ja Iittalassa. Koulutukset sisältävät uuden Power Mover tanssin lisäksi hauskoja improvisaatoita tai leikkejä ja koulutuksen opettajan oma osuus. Ensimmäisten koulutusten opettajina toimivat Anniina Kinnunen (Power Mover 2012 koreografi) ja Kati Mäkelä. Anniinalla oma osuus Helsingissä sisältää kuntotanssia ja Katilla Hämeenlinnassa ja Iittalassa latinotansseja. Koulutuspäivät ovat Helsingissä Mäkelänrinteen lukiolla la 22.3. klo 10,  Hämeenlinnassa Vanajaveden opistolla pe 4.4. klo 14 ja Iittalan Nuhalassa (entinen yläaste) la 12.4. klo 12. Ilmoittautumaan pääsee täältä Lisätietoja koulutuksista ja toiveet uusista koulutuspaikkakunnista: terho.tomperi(at)kll.fi

Power Mover -tanssi yhdistää - UUSI DVD 2014 ILMESTYI tammikuussa!

Koululiikuntaliitto tuottaa vuosittain kouluille uuden tanssinopetus DVD:n, joka lähetetään kaikille Power Mover-klubikouluille. DVD:llä opetetaan aina uudet Power Mover -tanssit, jotka ovat energisiä, mukaansa tempaavia ja monipuolisia sekä riittävän helppoja toteuttaa koululuokalle ja isoille ryhmille. Power Mover -yhteistanssia tanssitaan aluekilpailuissa sekä koulujen omissa tilaisuuksissa. Vuonna 2014 tammikuussa ilmestyvällä DVD:llä koreografina ja opettajana toimii Reija Wäre. Uusi tanssi, jossa on helpomman perusosan lisäksi mahdollisuus opetella haastavampi versio. Lisäksi tanssissa on freestyle-osio, jossa luovuuden voi päästää valloilleen. Uuden tanssin musiikkina on Krista Siegfridsin More is More -kappale.  Power Mover tanssi-DVD:stä voit lukea lisää Liity Power Mover tiimiin sivulla. Mallin uudesta Power Mover -tanssista näet tästä

Katso tästä 2013 Pover Mover yhteistanssit

Idan tanssi

Elastisen tanssi

Power Mover -tanssikilpailu

Tanssikilpailussa koulukohtaiset ryhmät esittävät oppilaiden itse suunnittelemia tansseja. Tanssikisassa on viisi (5) sarjaa ryhmän koon ja kouluasteen mukaisesti. Alueellisissa tanssikilpailuissa ratkaistaan paikat vuosittain finaalikilpailuun. Aluekilpailuissa on mahdollista tanssia myös yhteistanssia osallistujien ja tanssiryhmien kannustajien kesken. Katso tarkemmat tiedot tanssikilpailusta, aluekilpailupaikkakunnista ja ajankohdista tästä. Kerää tanssiryhmä ja lähde mukaan tanssin maailmaan!

Power Mover -päätapahtumaa ei järjestetä vuonna 2014

Power Mover päätapahtumaa ei järjestetä keväällä 2014, mutta tanssikisan finaali järjestetään normaalisti. Finaalin ja aluekilpailujen paikkakunnat löydät tanssikisa -sivuilta.

 

Lisätietoja:
Terho Tomperi
Kehittämispäällikkö
terho.tomperi(at)kll.fi
gsm 050 5142 498

PM08_tanssifiilis_MK.jpgPower Mover löytyy Facebookista sivulla Power Mover - liity nyt sinäkin faniksi!

Yhteistyössä Power Moverin kanssa toimii Terve koululainen -hanke, jonka tarkoituksena on ehkäistä kouluikäisten lasten ja nuorten liikuntavammoja ja vapaa-ajan tapaturmia ja antaa tietoa terveellisestä ruokavaliosta.