Navi
Koululaiset / Aluetoiminta / Keski-Suomi koululaiset

KESKI-SUOMI

TOIMINTA

Keski-Suomen koululaistoiminnan järjestämisestä vastaa Keski-Suomen alueen liikuntatoimikunta. Toimikuntaan kuuluu viisi jäsentä. Alueen liikuntavastaavana toimii Eero Heikkinen.

Liikuntatoiminnan tavoitteena on tarjota jokaiselle alueen koululaiselle mielekästä ja monipuolista toimintaa liikunnan parissa. Samoin kannustetaan oppilaita elinikäiseen liikunnan harrastamiseen.

Käytännön tavoitteena on sisällyttää vähintään tunti liikuntaa jokaiseen koulupäivään. Koululaisille tarjotaan esim. N.Y.T! -toimintaa, koulupäivän aikaisia liikuntahetkiä, kilpailuja ja tapahtumia. Koululaistoiminnassa yhteistyötä tehdään myös Liikkuva koulu -ohjelman kanssa ja useat alueen kouluista kuuluvat ohjelmaan. Koululaisille järjestetyt tapahtumat ovat pääsäätöisesti koulupäivien aikana.

Erillisiä osanottomaksuja ei peritä, koska toimintaa katetaan mm. kuntien maksamilla vuosiavustuksilla. Ilmoittautumiset tapahtumiin tehdään Koululiikuntaliiton ilmoittautumisjärjestelmässä tai jollain muulla kilpailukutsussa mainitulla tavalla. Lisätietoja Keski-Suomen alueen koululaistoiminnasta saa liikuntavastaavalta.

Oppilaat 2017

- Hiihtokilpailut Jyväskylässä ja Kannonkoskella
- Jääpalloturnaus Jyväskylässä
- Salibandyturnaus Jyväskylässä
- Uintikilpailut Jyväskylässä
- Maastojuoksukisat. Paikkakunta on vielä auki.
- Jalkapalloturnaus Jyväskylässä

KUNNAT

Pohjoinen alue:
Kannonkoski, Karstula, Kinnula, Kivijärvi, Konnevesi, Kyyjärvi, Pihtipudas, Saarijärvi, Uurainen, Viitasaari ja Äänekoski (11)

Keskinen alue: Jyväskylä ja Muurame (2)

Eteläisen alue:
Hankasalmi, Joutsa, Jämsä, Keuruu, Kuhmoinen, Laukaa, Luhanka, Multia, Petäjävesi ja Toivakka (10)

Osa kilpailuista ja tapahtumista on aluekohtaisia.

ALUELIIKUNTAVASTAAVA

Eero Heikkinen
gsm 044-459 8284
eero.heikkinen(at)saarijarvi.fi