Navi
Koululaiset / Pyöräsankarit / Materiaalit ja opas

MATERIAALIT JA OPAS

 

Tervetuloa inspiroitumaan pyöräilystä ja ottamaan pyöräily mukaan koulun jokapäiväiseen arkeen! Näille sivuille kootaan hankkeen aikana tehtyjä materiaaleja ja oppaita syksyn 2018 aikana.

Pyöräliiton ja Pyöräilykuntien verkoston pyöräilyleikkeihin voit tutustua täältä.

 

Pyöräilykysely

Virittäytykää Pyöräsankareiden vierailupäivään, Pyörällä kouluun -päivään tai muuhun pyöräilyaiheeseen oppituntiin tekemällä pyöräilykysely ja keskustelemalla sen herättämistä aiheista.

Pyöräilykysely oppilaat

Pyöräilykysely opettajat

 

Pyöräilytestit

Haluatko Pyöräsankariksi? Tee pyöräilytesti ja opi samalla uusia asioita pyörästäsi ja pyörään liittyvistä asioista. Ehkä opit myös jotain uutta pyöräilykavereistasi. Aloita testistä numero 1. Testit vaikeutuvat numero numerolta ja sisältävät hieman eri asioita. Voitte luokan kanssa kehitellä myös oman pyöräilytestin. 

Pyöräilytesti 1

Pyöräilytesti 2

  

Koulun oma pyörärata (maasto)

Jokaisen suomalaisen koulun pihaan ei valitettavasti saada bump trackia, mutta pienellä vaivalla ja hyvin mitättömillä kustannuksilla moneen pihaan on mahdollista rakentaa koulun oma maastorata. Alla olevilla ohjeilla pääsee alkuun ja lisäapua varten ohjeiden lopussa on yhteystiedot. (ohjeet täydentyvät kuvilla syksyn 2018 aikana)

 Maastoradan rakennusohje (kouluympäristö)