Navi
Koululaiset / Tapahtumakalenteri / Pallosankarit Espoo

Pallosankarit Espoo

22.5.2018
22.5.2018
Tapiolan urheilupuisto
KLL ja SPL

Pallosankarit Espoo

Pallosankarit on Koululiikuntaliiton ja Suomen Palloliiton yhteishanke. Tavoitteena on tarjota erityistä tukea tarvitseville koululaisille positiivisia elämyksiä liikunnan parissa sekä tarjota heille tietoa erilaisista harrasteliikuntamahdollisuuksista.

Espoon toimintapäivä järjestetään Tapiolan Urheilupuiston jalkapallokentällä 22.05.2017 kello 8.30-14.00. Tarkemmat aikataulut toimitetaan ilmoittautuneille. Koko päivää ei ole tarkoitus olla paikalla vaan porrastamme aikatauluja osallistujamäärästä riippuen. Osallistujamäärästä riippuen yhden luokan/ryhmän osalta tapahtuma kestää n. 2-3 tuntia.

Ilmoittautuminen tapahtumaan tästä: https://www.lyyti.fi/reg/Pallosankarit_Espoo_5344

Viimeinen ilmoittautumispäivä on 08.05.2018.

HUOM! Mukaan mahtuu 200 ensimmäistä ilmoittautunutta joten pidä kiirettä!

Tapahtumassa on ennalta aikataulutettuja pelejä sekä virikkeellisiä monipuolisia perusliikuntaharjoitteita niin oman opettajan johdolla kuin myös ulkopuolisen ohjaajan toimesta. Ulkopuoliset ohjaajat ovat pääsääntöisesti Koululiikuntaliiton, Suomen Palloliiton ja paikallisten liikuntaseurojen henkilöstöä. Koulut vastaavat itse liikkumisesta tapahtumapaikalle sekä ruokailuiden järjestämisestä. Osallistuville ryhmille tehdään ennakkoon aikataulut jonka mukaan he osallistuvat aktiviteetteihin.

Pallosankarit -toimintapäivä kannustaa erityistä tukea tarvitsevia koululaisia harjoittelemaan monipuolisesti palloilutaitoja. Maksuttomissa päivissä koululaisille tarjotaan elämyksiä sovelletusta jalkapallosta pelien ja taitopihaharjoitusten avulle. Lisäksi Koululiikuntaliiton N.Y.T!-toimintaradoilla ja Juoksusankarit-radoilla harjoitellaan perusliikuntataitoja.