Navi
Open keidas / Opettajaliikunta / Sulkapallo

 

opettajien sulkapallo

Koululiikuntaliiton sulkapallon opettajamestaruuksista kisaillaan 22.-(23).4.2017 Keravalla Killan koululla osoitteessa Sarvimäentie 35.
Sarjoja löytyy kaikille niin miehille kuin naisille ja aloittelijoille sekä kilpapelaajille. Ilmoittautua voit enintään neljään sarjaan, joista max. kolme nelinpeliä. Järjestäjä voi tarvittaessa yhdistää sarjoja. 

Katso otteluohjelmat ja tulokset täältä. Mahdolliset muutospyynnöt otteluohjelmaan timo.vesanen (at) gmail.com

Sarjat:
MK, NK avoin
MK, NK harraste
MK 35, 45, 50, 60
MN, NN, SN avoin
MN 35, 45, 50, 55
MN, NN, SN harraste

Kilpailumaksu on 20 euroa / sarja. Kilpailumaksut laskutetaan ilmoittautuneilta.

Iltatilaisuus järjestetään Järvenpäässä ravintola Huvilassa, joka sijaitsee Järvenpään keskustassa juna-aseman ja Scandic-hotellin lähellä osoitteessa Sibeliuksenkatu 5, Järvenpää.
Iltaruokailun ajankohta varmistuu, kun peliaikataulut ovat valmiina. Alustavasti ravintola on varattu klo 20. Ruokailu on omakustanteinen. Ruokailuvaihtoehtoina on 3 erilaista menuta ja burgerisetti. Voit myös halutessasi kurkata ravintolan menun: http://www.huvilassa.fi/alacarte/ ja valita sieltä mieleisesi annokset, jos näistä valmiista vaihtoehdoista ei löydy tai jos haluat tehdä niihin muutoksia. Kaikki onnistuu ravintolan puolesta.
Ilmoittautuminen illanviettoon 13.4. mennessä: pauliina.rantavuori (at) tuusula.fi, ilmoittautumisen yhteydessä kerro myös valitsemasi menu / illan ruoka. 

Majoitustarjous 22. – 23.04.2017
Hotelli: Scandic Järvenpää, Asema-aukio, 04400 Järvenpää
Sähköposti: jarvenpaa (at) scandichotels.com
Hinta 77 € yhden hengen huone / vuorokausi, 97 € kahden hengen huone / vuorokausi

Jokainen majoittuja varaa huoneensa itse suoraan hotellin myyntipalvelusta varaustunnusta SUL220417 käyttämällä 08.04.2017 mennessä.

Lisätietoja kisoista: Jan Mikkonen, jan.mikkonen (at) jarvenpaa.fi tai jani.kangasniemi (at) kll.fi