Navi
Open keidas / Tapahtumakalenteri / Sopulivaellus

Sopulivaellus

23.7.2017
28.7.2017
Sarek / Stora Sjöfallet
Koululiikuntaliitto

Sopulivaellus on kaikille OAJ:n jäsenille ja heidän perheenjäsenilleen suunnattu vaellustapahtuma joka on järjestetty vuosittain heinäkuun lopulla jo vuodesta 1991 alkaen.

Vuoden 2017 vaellus suuntautuu Ruotsin Sarekiin 23.-28.7.2017. Heitä sinäkin rinkka selkääsi ja vaelluskengät jalkaasi ja lähde mukaan huikealle vaellusreissulle!

Tule mukaan kokemaan vaelluksen riemut, elämykset ja haasteet! Joukkoon mahtuu niin kokeneita vaellusguruja kuin ensikertalaisia. Mukaan tarvitset reipasta mieltä, peruskunnon ja retkeilyvälineet. Mikäli olet ensi kertaa lähdössä vaeltamaan ja epävarmuus vaellusvälineistä tai kunnostasi iskee, ota yhteyttä Koululiikuntaliiton liikuntakoordinaattori Jani Kangasniemeen.

Jokaiselle oma ryhmä
Retkeilijät jaetaan kahteen ryhmään: sisseihin ja nautiskelijoihin.

Sissiryhmä on suunnattu hieman parempikuntoisille, vaellusta jo harrastaneille. Sissit taivaltavat maastosta riippuen noin 15–25 kilometrin päivämatkoja rinkat koko ajan mukana eli noin 7-9 tuntia päivässä.

Nautiskelijat jaetaan pienempiin ryhmiin, joista osa vaeltaa kevyemmin ja osa tekee vaativampia retkiä. Nautiskelijaryhmä sopii myös ensikertalaisille, mutta myös kokeneille vaeltajille riittää haasteita. Päivämatkat tässä ryhmässä ovat 10–15 kilometriä eli noin 6-8 tuntia päivässä. Leiripaikkaa vaihdetaan 2-3 kertaa vaelluksen aikana.

Miten mukaan?
Sopulivaelluksen hinta on 140 euroa. Hinta sisältää matkan suunnittelun, oppaiden palvelut, vakuutuksen ja suihku/saunamahdollisuuden sekä aamiaisen/lounaan reissun jälkeen 28.7.

KLL järjestää yhteiskuljetuksen Oulusta. Yhteiskuljetus Oulusta lähtee sunnuntaina 23.7. aamulla ja palaa Ouluun myöhään illalla 28.7. Yhteiskuljetuksen hinta 140 euroa sisältää lounaan menomatkalla.

Ilmoittautuminen tästä

Mukaan otamme maksimissaan 80 henkilöä ilmoittautumisjärjestyksessä.

Lisätietoja: jani.kangasniemi (at) kll.fi