Navi
Open keidas / Tapahtumakalenteri / Opettajien kaukalopallon vet-sarja 2018

Opettajien kaukalopallon vet-sarja 2018

6.4.2018
8.4.2018
Tallinna
Koululiikuntaliitto

Opettajien kaukalopallon veteraanisarja (+40 v) pelataan Tallinnassa 6.-8.4.2018

Pelipaikkana on Skoda jäähalli. Kerää OAJ:n paikallisyhdistyksestäsi joukkue ja lähde mukaan hyvähenkiseen kaukistapahtumaan!

Ilmoittautuminen päättynyt. Kysy paikkoja jani.kangasniemi (at) kll.fi.

Osanotto–oikeus on jokaisella OAJ:n jäsenellä. Yhdistysjoukkueilla pelattavissa palloilusarjoissa yli 20.000 asukkaan kunnan joukkue saa ottaa korkeintaan kaksi toisen yhdistyksen pelaajaa joukkueeseensa oman alueyhdistyksen alueelta. Lisäksi joukkue voi ottaa yhden pelaajan alueyhdistyksensä ulkopuolelta, jonka on kuitenkin oltava OAJ:n jäsen. Kaksi saman alueyhdistyksen alle 20.000 asukkaan kuntaa voivat tehdä yhteisen joukkueen. Lisäksi joukkue voi ottaa yhden pelaajan alueyhdistyksensä ulkopuolelta, jonka on kuitenkin oltava OAJ:n jäsen.

Osanottomaksu + henkilömaksu varmentuu lähiaikoina. KLL neuvottelee edullisen hinnan. Lopullinen hinta selviää kun osallistujien lukumäärä on alustavasti selvillä. Lopullinen hinta sisältää laivamatkat Hki - Tallinna - Hki (meno perjantaina, paluu sunnuntaina), varusteiden kuljetuksen satamasta hallille ja takaisin, majoituksen kahden hengen huoneessa pe-su, lauantain illallisen, lauantain ja sunnuntain lounaat jäähallilla, turnausjärjestelyt sekä tapaturmavakuutuksen pelien ajaksi. Hinta koostuu joukkuemaksusta sekä henkilökotaisesta maksusta jotka laskutetaan kahdella laskulla. Mahdollisuus on myös maksaa vain osanottomaksu ja hoitaa itse kaikki muut järjestelyt.

Lisätietoja saat myös KLL:n toimistolta Jani Kangasniemeltä,   .