Navi
Open keidas / Tapahtumakalenteri / Opettajien Sopulivaellus 2018

Opettajien Sopulivaellus 2018

22.7.2018
27.7.2018
Kaldoaivin erämaa
Koululiikuntaliitto

Sopulivaellus on kaikille OAJ:n jäsenille ja heidän perheenjäsenilleen suunnattu vaellustapahtuma joka on järjestetty vuosittain heinäkuun lopulla jo vuodesta 1991 alkaen.

Vuoden 2018 vaellus suuntautuu Pohjois-Lappiin Kaldoaivin erämaahan 22.-27.7.2018. Heitä sinäkin rinkka selkääsi ja vaelluskengät jalkaasi ja lähde mukaan huikealle vaellusreissulle! Katso lisätietoja Kaldoaivin erämaasta täältä: http://www.luontoon.fi/kaldoaivi

Tule mukaan kokemaan vaelluksen riemut, elämykset ja haasteet! Joukkoon mahtuu niin kokeneita vaellusguruja kuin ensikertalaisia. Mukaan tarvitset reipasta mieltä, peruskunnon ja retkeilyvälineet. Mikäli olet ensi kertaa lähdössä vaeltamaan ja epävarmuus vaellusvälineistä tai kunnostasi iskee, ota yhteyttä Koululiikuntaliiton liikuntakoordinaattori Jani Kangasniemeen.

Jokaiselle oma ryhmä
Retkeilijät jaetaan kahteen ryhmään: sisseihin ja nautiskelijoihin.

Sissiryhmä on suunnattu hieman parempikuntoisille, vaellusta jo harrastaneille. Sissit taivaltavat maastosta riippuen noin 15–25 kilometrin päivämatkoja eli noin 7-9 tuntia päivässä.

Nautiskelijaryhmä sopii myös ensikertalaisille, mutta myös kokeneille vaeltajille riittää haasteita. Päivämatkat tässä ryhmässä ovat 10–15 kilometriä eli noin 6-8 tuntia päivässä. Lisäksi nautiskelijaryhmässä on mahdollisuus iltaretkiin ilman rinkkaa.

Miten mukaan?
Sopulivaelluksen hinta on vuonna 2018 140 euroa. Hinta sisältää matkan suunnittelun, oppaiden palvelut, vakuutuksen ja suihku/saunamahdollisuuden sekä aamiaisen/lounaan reissun jälkeen 27.7.

Ilmoittautuminen tästä linkistä https://www.lyyti.in/Opettajien_Sopulivaellus_7222. Mukaan mahtuu n. 100 osallistujaa ilmoittautumisjärjestyksessä.

KLL järjestää yhteiskuljetuksen Oulusta. Yhteiskuljetus Oulusta lähtee sunnuntaina 22.7. aamulla ja palaa Ouluun myöhään illalla 27.7. Yhteiskuljetuksen hinta tarkentuu lähiaikoina.