Navi
Ajankohtaista / Juoksusankarit – hankkeesta perustoiminnaksi

Juoksusankarit – hankkeesta perustoiminnaksi

27.11.2017 8.00


Juoksusankarit täyttää kolme vuotta!

Koululiikuntaliiton ja Suomen Urheiluliiton Juoksusankarit on pyörinyt kolmen vuoden ajan ja jatkaa toimintaansa olemassa olevien materiaalien ja oivalluksien avulla perustoimintana. Juoksusankareihin on rekisteröitynyt lähes 18 000 oppilasta opettajansa tai koulunsa kautta. Materiaalit ja videot ovat saaneet tuhansia käyttökertoja. Useampi yleisurheiluseura toteuttaa koulu-seura-yhteistyötä Juoksusankarien avulla. Jatketaan samaa (juoksu)rataa! 


Juoksusankarien helmet

Porvoon koulu-seura-juoksu –yhteistyö

Porvoon Urheilijat tuovat juoksun avulla kouluille yhteisöllisyyttä, liikunnallisen elämäntavan omaksumista ja positiivisia liikuntakokemuksia. Seuran hieno kokonaisuus yltää koulukäynnistä, tapahtumien ja seuraharjoitusten kautta valtakunnallisiin tapahtumiin.

Tutustu tästä

 

Lohjan koulukiertue

Länsi-Uudenmaan Urheilijat kiertävät koulut juoksuhaasteen kera ja palkitsevat aktiivisimmat luokat. Samalla osallistujille viedään Juoksusankarien koulutuksellista viestiä ja tutustutaan motivoiviin tapoihin juosta.

Tutustu tästä

 

Valmiit materiaalit ja videot

Näillä voit toteuttaa juoksuharjoitteita koulussa spontaanisti tai perehtyä syvemminkin juoksemiseen. Helppoa, tehokasta ja kivaa.

Tutustu tästä

 

Ideoita testijuoksuihin

Testaaminen ei ole väärin – on kuitenkin tärkeä suunnitella miten testejä kohti edetään ja kaikilla on tiedossa henkilökohtainen tavoite kun testiä toteutetaan. Juoksusankarit –testijuoksulaskuri on tässä yksi apuri.

Tutustu tästä

 

Koulun omajuoksutapahtuma

Koulun omalla juoksutapahtumalla on mahdollista viestiä koulun liikuntakulttuurista ja viettää liikunnallinen päivä/ilta isolla porukalla.

Tutustu tästä

 

Juoksusankarit opas

Tutustu Juoksusankarit toimintaan ja opi hyödyntämään materiaaleja. Lyhyen oppaan avulla saat ideoita omaan opetusfilosofiaasi ja tiedät mitä kaikkea Juoksusankarien avulla voidaan toteuttaa.

Tutustu tästä 

 

Juoksusankarit ja Jaana Karin liikkujatyypit YLE:n Aamu-TV:ssä

Saimme positiivista huomioita Aamu-TV:ssä. Juoksusankarien ja Jaana Karin yhteisellä viestillä rakennetaan positiivista koululiikuntakulttuuria.

Tutustu tästä