Navi
Ajankohtaista / Tunnetko Liikkujatyyppisi?

Tunnetko Liikkujatyyppisi?

22.1.2018 12.00

Educa-messuilla la 27.1.2018 klo: 13.30 Visio-lavalle nousevat kaksi koulumaailman konkaria psykologi Satu Lähteenkorva ja liikuntatieteiden tohtori Jaana Kari, jotka kertovat liikkujatyyppien yhteydestä hyvinvointiin ja persoonaamme. 

Tunnista Liikkujatyyppi - löydä tasapainottajasi -luennolla pohditaan miten persoona tukee hyvinvointia ja millä tavoin opettajan psykologiset perustarpeet huomioiden rakennetaan tasapainoa työhön ja vapaa-aikaan. Onko Liikkujatyypilläni vaikutusta opetukseeni? Luento antaa konkreettisia välineitä ja käytännön vinkkejä hyvinvointisi lisäämiseen. 

Satu Lähtenkorvalla on 17-vuoden tausta koulupsykologina. Hän on koulujen hyvinvoinnin kehittäjä. Viime vuosina Satu on kiertänyt kouluttamassa rehtoreita ja opettajia, miten motivoida koululaisia liikkumaan. Satu tuli tutuksi myös Ylen Vaakakapina-ohjelmasta. 

Jaana Kari on liikunnan ja urheilun kriittinen tarkastelija, joka on kiinnostunut liikunnan kokemuksellisuudesta. Jaanan tavoitteena on, että jokainen meistä kokee olevansa hyvä liikkuja. Jaanalla on monipuolinen liikuntatausta sekä kokemus liikunnanopettajana ja opettajankouluttajana erilaisista opetustilanteista sekä oppijoista.

Tutustu etukäteen Liikkujatyyppeihin Sadun ja Jaanan artikkelista.

Tunnetko liikkujatyyppisi-artikkeli