Navi
Ajankohtaista / Kansainvälinen liikunnanopettajien seminaari Vierumäellä 29.7-3.8.

Kansainvälinen liikunnanopettajien seminaari Vierumäellä 29.7-3.8.

11.4.2018 8.00

Suomen Urheiluopisto isännöi 12. kansainvälistä liikunnanopettajien seminaariaan, jonne kerääntyy alan ammattilaisia ympäri maailman. Seminaariin kokoontuu ammattilaisia sekä liikunnanopetuksen, kouluympäristön että liikunta-alan puolelta keskustelemaan, oppimaan ja virkistymään Vierumäen kampukselle.

Kyseistä seminaaria on järjestetty jo vuodesta 1994 alkaen ja vuoden 2018 teemana on liikkumisen ja sisäisen motivaation yhteyden tukeminen koulu- ja harrastusympäristöissä. Muuttuvassa maailmassa motivaation tukeminen sekä erityisesti sen esiintuominen ovat avainasemassa lasten ja nuorten terveyden tukemisessa, muiden muassa liikunnan avulla.

Seminaarin teemaa käsitellään sekä toiminnallisissa työpajoissa että luennoissa, joissa keskustellaan ajankohtaisista aiheista. Kouluttajina toimivat alan asiantuntijat, mm. kilpa- ja huippu-urheilun tutkimuskeskuksen johtaja Sami Kalaja, kansainvälisesti tunnustettu liikuntapelien kehittäjä Muriel Sutter sekä pallopelien monitaitaja Timo Laakso Jyväskylän yliopistosta.

Päivien aikana on mahdollisuus valita useista eri demoista tai hengähtää hetki nauttien Vierumäen luonnosta. Iltaisin on tarjolla laaja kattaus erilaisia iltaohjelmia, mm. Vierumäki-adventure, rantanuotioilta ja kuutamosauna. Iltaohjelmien aikana on mahdollisuus tutustua kollegoihin sekä Suomesta että ulkomailta, ja vaihtaa hyviä käytänteitä sekä ideoita. Viikon päättää juhlaillallinen Vierumäen Ballroomissa livebändin säestyksellä.

Suomen Urheiluopiston kansainvälinen liikunnanopettajien seminaari on oiva mahdollisuus tutustua liikunnanopetuksen uusimpiin suuntauksiin sekä virkistäytyä luonnonhelmassa. Seminaariin on tervetullut liikunnanopettajien lisäksi liikuntaa opettavat luokanopettajat sekä muu opetushenkilöstö. Nähdään Vierumäellä!

12. kansainvälinen liikunnanopettajien seminaari Vierumäellä 29.7.-3.8.2018

 Lisätietoja ja ilmoittautuminen:

www.vierumaki.fi/en/peseminar