Navi
Ajankohtaista / Vesisankareiden syksyn tapahtumakiertue starttaa Espoosta ja Joensuusta

Vesisankareiden syksyn tapahtumakiertue starttaa Espoosta ja Joensuusta

14.8.2018 21.00

Vesisankareiden Vesitaitoja 100-vuotiaalle Suomelle kiertue jatkaa taas kulkuaan. Syksyn tapahtumakiertue käynnistyy Espoosta 22.8 Leppävaaran uimahallissa ja maauimalassa. Espoolaiset koululaiset harjoittelevat päivän aikana monipuolisesti vesillä liikkumisen taitoja. 

Joensuussa järjestetään 26.8 Vesisankareiden historian ensimmäinen soveltavan vesiliikunnan mahdollisuudet -tapahtuma. " On aivan mahtavaa, että Joensuun kaupungin liikuntapalvelut halusivat kehitää Vesisankarit-tapahtumakonseptia soveltavan vesiliikunnan asiakkaille", iloitsee Vesisankarit hanketta jo neljä vuotta luotsannut Sari Turunen Koululiikuntaliitosta. 

Joensuun tapahtumassa on rohkaistaan ja annetaan ideoita itsenäiseen vesiliikuntaan sekä tuoda yhteen Joensuulaisia vesiliikunnan toimijoita ja kuntalaisia. Luvassa on melontaa, pelastustaitojen harjoittelua, vesijumppaa sekä erilaisia vinkkejä vesiliikuntaan.

Järjestäjinä toimivat Joensuun kaupungin liikuntapalvelut, Joensuun Kauhojat ry, Suomen Meripelastusseura, Joensuun Järvipelastajat ry, Joensuun Uimaseura ry sekä Joensuun seudun kansalaisopisto.

Tapahtuma-aika on kello 8:30–10:30, mutta ovet avautuvat pukukoppeihin jo 8:00. Myös kesällä asennettu uusi allashissi otetaan juhlavasti käyttöön tapahtumassa. Sisäänpääsy on normaali uimahallimaksu, ja kaikki alennukseen oikeuttavat kortit ovat normaalisti käytössä. Oma avustaja tulee olla mukana.

Ennakkoilmoittautuminen Joensuun tapahtumaan on 20.8. mennessä osoitteessa www.joensuu.fi/vesisankarit.

Tervetuloa tapahtumiin harjoittelemaan vesitaitoja!