Navi
Ajankohtaista / KLL:n palloilusarjat käyntiin!

KLL:n palloilusarjat käyntiin!

30.8.2018 12.00

Koululiikuntaliiton palloilusarjat käynnistyivät!

Koululiikuntaliiton valtakunnallinen koulujen välinen jalkapallokisa keräsi jälleen hienon osallistujamäärän. 129 joukkuetta lähtee jahtaamaan kirkkaimpia mitaleja neljässä eri sarjassa. Lisäksi on pelattu suurimpien kaupunkien alkukarsintoja mm. Tampereella, Kokkolassa, Vaasassa, Jyväskylässä, Mikkelissä, Kouvolassa ja Raumalla.

Mukana on tietysti kaikki viime vuoden mestarit puolustamassa mestaruutta. Minne matkaavat tänä vuonna mestaruusmitalit? Tämä selviää tulevien kuukausien aikana. Ottelukaaviot ovat nähtävillä Koululiikuntaliiton internetsivuillla https://www.kll.fi/koululaiset/palloilusarjat. Sivuilta löydät myös otteluiden tuloksia, viimevuosien mestarijoukkueet ja muuta kiinnostavaa KLL:n palloilusarjoista.

Koululiikuntaliitto järjestää vuosittain yläkouluille ja lukioille tarkoitetun valtakunnallisen palloilusarjan jalkapallossa (7v7 ja lukion pojille myös 11v11), pesäpallossa, koripallossa, lentopallossa ja salibandyssa. Lisäksi järjestetään kaukalopallo- ja käsipallosarja yhteistyössä lajiliittojen kanssa.

Ilmoittautuminen KLL:n lento- ja koripallosarjoihin päättyy 15.9. ja salibandyyn 3.11. Ilmoittautumaan pääset KLL:n internetsivujen kautta.