Navi
Ajankohtaista / Keho puhuu Power Moverissa 2019

Keho puhuu Power Moverissa 2019

16.1.2019 9.30

Uusi Power Mover tanssivideo on ilmestynyt. Tänä vuonna ”keho puhuu” Power Mover teematanssissa Anna Puun saman nimisen kappaleen tahdissa. Tanssin suunnitellut hämeenlinnalainen Tiia Redsven-Heino pureutuu opetuksessaan keholliseen ilmaisuun. ”Tämä on showtanssia, jossa keho on voimallisesti mukana” kertoo koreografi Tiia Redsven -Heino. ”Musiikin sanoma ja tunnetila puhuttavat kehoa ja mieltä tätä tanssiessa” jatkaa Redsven-Heino. Keho puhuu -koreografian rinnalla Tiia ohjaa tanssitunnin, jonka avulla voi käynnistää Power Mover opetuksen. Tanssitunti sisältää alku- ja loppuverryttelyn sekä tärkeitä tanssin perusliikkeitä.

Klubikoulut saavat videon muistitikulla. Muistitikku sisältää tanssien lisäksi tarinan Hauhon yhtenäiskoulun osallistavasta tavasta järjestää Power Mover tanssikisan aluetapahtuma, liikunnallisia ohjeita ja vinkkejä Koululiikuntaliiton Sankarit -toiminnoista, sekä luokassa toteutettavan kaikille sopivan ”Fillaritanssin”. Fillaritanssi on osa Koululiikuntaliiton Pyöräsankarit -toimintaa. Tanssin suunnitellut Miikka Mäkelä ohjaa sen videolla persoonallisella tavallaan.
Uusi video toimitetaan kouluille, jotka liittyvät Koululiikuntaliiton Power Mover -klubiin. Nyt klubissa oleville kouluille video postitettiin tammikuussa viikolla kaksi.

Koululiikuntaliiton Power Mover toiminta on liikuttanut koululaisia vuodesta 1996 alkaen tansseilla ja Oman tanssin kisalla. Nyt ilmestynyt video jatkaa Power Mover perinnettä, jonka aloitti Aira Samulin.
Aira on Power Mover toiminnassa edelleen ”Oman tanssin kisan” suojelijana!

Power Mover on liikuttanut vuonna 1996 alkaneilla tansseillaan yhteensä lähes 2 miljoonaa koululaista opettajineen!

Koulun liittyminen Power Mover klubiin : https://www.kll.fi/koululaiset/power-mover/power-mover-klubi
Power Mover tanssikisasta lisää:  https://www.kll.fi/koululaiset/power-mover/oman-tanssin-kisa

 

Lisätietoja:
Terho Tomperi p. 050 5142498
terho.tomperi@kll.fi