Navi
Ajankohtaista / Vuoden 2019 Vesisankarit-kiertue lähtee liikkeelle Laitilasta 9.2!

Vuoden 2019 Vesisankarit-kiertue lähtee liikkeelle Laitilasta 9.2!

1.2.2019 14.00

Vuodesta 2015 alkaen Vesisankarit-hanke on innostanut niin koululaisia kuin muitakin uimahallikävijöitä vesipelastus- sekä muiden vesitaitojen toiminnalliseen harjoitteluun. Vauhdikkaissa ja suosituissa tapahtumissa kierretään erilaisilla rastipisteillä, joissa käytännöntaitoja pääsee harjoittelemaan paikallistoimijoiden ammattitaitoisessa ohjauksessa. 

Vuodelle 2019 on varattu jo 49 tapahtumaa ja lisää päivittyy jatkuvasti, joten seuraa ajan tasalla olevaa tapahtumalistausta Vesisankareiden nettisivuilla. Kiertueen ensimmäinen tapahtuma on 9.2 Laitilan uimahallissa, jossa pääsee kokeilemaan pelastusliivien pukemista sekä ne päällä uintia, vesipelastustehtäviä ja snorkkeli- sekä laitesukellusta.

Vesisankareiden nettisivuilta  löytyy myös videomateriaalia sekä vinkkejä monipuolisten vesitaitojen harjoittelemiseen, sekä Suomen uimaopetus- ja hengenpelastusliiton ajankohtaiset vinkit turvalliseen jäällä liikkumiseen.

Koululiikuntaliiton koordinoimassa Vesisankarit-hankkeessa ovat mukana Sukeltajaliitto, Suomen melonta- ja soutuliitto, Suomen Meripelastusseura, Suomen Punainen Risti, Suomen Purjehdus ja Veneily, Suomen Uimaliitto sekä Suomen Uimaopetus- ja Hengenpelastusliitto. Hanketta tukee Reijo Rautauoman säätiö sekä Jenny ja Antti Wihurin rahasto

Lisätietoa tapahtumista ja materiaaleista: www.vesisankarit.fi ja Vesisankareiden Facebook-sivulta.

Tervetuloa tapahtumiin harjoittelemaan vesitaitoja!