Navi
Ajankohtaista / Tehdään Sankareita Unelmien liikuntapäivänä 10.5.

Tehdään Sankareita Unelmien liikuntapäivänä 10.5.

10.4.2019 8.15

Unelmien liikuntapäivä on kaikille avoin liikkumisen kokeilu- ja pop up -päivä, jolloin Suomi täyttyy sadoista iloisista liikkumisen tapahtumista. Tulkaa mukaan tekemään Suomen suurinta liikkumisen juhlapäivää!

Koululiikuntaliiton Sankarit-materiaaleista koostat oman Unelmien liikuntapäivän ja teet samalla koulusi oppilaista Juoksu-, Pallo-, Pyörä-, Temppu- ja Vesisankareita. Maksuttomiin Sankarit-toimintoihin tutustut esitteestämme ja Sankarit-videolta.

Unelmien liikuntapäivän teemana on eri-ikäiset yhdessä liikkeelle. Koulussa se voi tarkoittaa monenlaisia asioita esim. eri-ikäisten oppilaiden yhdessä liikkumista, huoltajien tai isovanhepien kutsumista mukaan tai opettajien ja oppilaiden yhteistä tekemistä. 

Näihin eri teemoihin Sankarit-materiaalit tarjoavat helpon mahdollisuuden toteuttaa Unelmien liikuntapäivää: 

  • Juoksusankareiden innostavilla radoilla luokat keräävät yhdessä kilometrejä.
  • Pallosankareiden peleissä harjoittelevat palloilutaitoja.
  • Pyöräsankareiden pyöräradalla kehittyvät pyöräilytaidot.
  • Temppusankarit opettavat voimistelutaitoja.
  • Vesisankarit harjoittelevat monipuoliset vesillä liikkumisen taidot kuten väsyneen uimarin pelastamista, solmuja tai ensiaputaitoja. 

"Kaikkien taitojen harjoittelu onnistuu koulun ympäristössä koulun olemassa olevillä välineillä. Tule mukaan tekemään Sankareita ja liikumaan Unelmien liikuntapäivänä", innostaa Sari Turunen Koululiikuntaliitosta. 

Miten juuri teidän koulussa liikutaan 10.5.? #unelmienliikuntapäivä