Navi
Ajankohtaista / Maastojuoksuihin Juoksusankareiden opeilla!

Maastojuoksuihin Juoksusankareiden opeilla!

24.4.2019 15.00

KLL -maastot palaavat kahden vuoden tauon jälkeen Vierumäelle. Maasto on takavuosilta tuttu nurmialustainen Cooke -golfkentän harjoitusalue. Juoksijat ovat koko ajan yleisön näköpiirissä ja rataan tehdyt heinäpaalit antavat oman mausteensa matkan etenemiselle.

Koululaisten ja opettajien lisäksi tänä vuonna Vierumäen maastoissa kisaavat myös opiskelijat. Tapahtumaan odotetaan kaikkiaan satoja juoksijoita. Opiskelijoiden SM -maastot antavat samalla lukiolaisten ja opettajien lähtöön lisää säpinää samanaikaisella yhteislähdöllä.

Juoksusankarit vauhdittavat ja antavat hyviä treenivinkkejä ennen maastokisoja. Juoksusankarit sivustoilta löydät hyviä ohjeita mm. Juoksijan ABC- ja Materiaalit ja opas -sivuilta voit katsella videoita erilaisista harjoitteista, tehdä juoksutestin tai -radan omaan tai koululaisten harjoitteluun: https://www.kll.fi/koululaiset/juoksusankarit

Koululaisten ja opettajien maastojuoksukisat on tarkoitettu kaikille juoksusta kiinnostuneille. Vierumäen upeissa maisemissa matka taittuu muiden juoksijoiden kanssa hyvässä tunnelmassa. Kevät on parasta juoksuaikaa ja useat koulut järjestävät omia maastojuoksukisojaan. Näistä koulujen ja kuntien omista kisoista kannattaa lähettää myös muita kuin kärkipään juoksijoita kokemaan valtakunnallinen juoksutapahtuma Vierumäellä. 

Maastojuoksu tapahtuman ilmoittautuminen päättyy kahden viikon kuluttua 9.5.2019.

Koululaisten, opettajien ja opiskelijoiden valtakunnalliset maastojuoksut järjestetään Vierumäellä 16.5.2019. Lisätietoja ja ilmoittautumislinkin maastojuoksukisoista löydät täältä: https://www.kll.fi/koululaiset/tapahtumakalenteri/218/maastojuoksu

 

Lisätietoja KLL -maastoista
kilpailunjohtaja Ville Hautala, p. 0500 560 542, ville.hautala(at)vierumaki.fi  
Koululiikuntaliitto Terho Tomperi p. 050 514 2498, terho.tomperi(at)kll.fi