Navi
Ajankohtaista / Koulun oma liikuttaja on julkaistu

Koulun oma liikuttaja on julkaistu

3.1.2020 12.00

Koulun oma liikuttaja -tiedote kolahtaa kouluille viikolla kolme. Tutustu jo nyt Liikuttajaan netissä. 

Hyvinvointi on keskeisenä teemana Educassa. Tule kuulemaan tutkija ja Lääkäri Tommi Vasankarin vinkit aktiiviseen arkeen. Uudet liikkumissuositukset kannustavat kaikenlaisen liikkeen lisäämiseen. Tommin luento on Tahto-lavalla la 25.1.2020 klo 13.15.

#mäjamunpyörä-videokisa on tarkoitettu kaikille yläkoululaisille. Opettajana ole innostamassa ja kannustamassa oppilaitasi osallistumaan. Kilpailuvideot lähetään sivuillemme tulevan lomakkeen kautta 8.4.-8.5.2020 aikana. Lisätietoja sivuiltamme tammikuussa.

Power Mover liikuttaa ilon kautta. "Tänä vuonna etsitään ilon kautta aurinkoisia tanssiesityksiä niin koreografiaan, asustukseen kuin musiikkin, kertoo Terho Tomperi Koululiikuntaliitosta. Uuden Power Moverin videon tilaat kätevästi sivuiltamme

Vesisankarit valinnaisaineena toteutettiin Vantaalla Jokivarren koulussa. Opettaja Nana Germeroth-Huuskonen innostaa kollegoitaan tarttumaan aiheeseen. " Valinnaisaine oli helppo suunnitella ja toteuttaa hyödyntämällä Vesisankareiden materiaaleja. Lapset innostuvat vaihtelevista tehtävistä ja oppivat paljon tärkeitä vesillä liikkumisen taitoja, kertoo Germeroth-Huuskonen. 

Liikunnalliseen kevätlukukauteen saat vinkit Liikuttajasta.