Navi
Ajankohtaista / Power Mover tanssilla iloa liikuntaan!

Power Mover tanssilla iloa liikuntaan!

24.3.2020 13.00

Power Mover tanssien avulla haluamme välittää iloa liikuntaan. Tansseja löytyy nyt You Tubesta KLL:n sivulla olevien linkkien takaa.
Kaksi ensimmäistä tanssia on ladattu kaikkien opeteltavaksi. Anna Puun musiikkiin tehty Tiia Redsven-Heinon opettama tanssi ”Keho Puhuu” viime vuodelta, sekä Robinin ”Tää on parasta just nyt” -biisiin tehty Saara-Elina Partasen koreografia vuodelta 2015. Linkit tanssivideoihin löydät täältä.  
Lisää edellisten vuosien tansseja ladataan You Tubeen lähiaikoina ja tiedot, sekä linkit niihin löytyvät edellä mainitulta sivulta.

Klubikoulujen opettajilla on nyt mahdollisuus siirtää uudet Power Mover 2020 tanssit sähköisesti oman koulunsa oppilaille koteihin. 
Kaikki nämä mahdollistuivat, kun Koululiikuntaliitto sai luvanhaltijoilta oikeudet tähän.

Power Mover tanssikisa muuttui videokisaksi
Tanssikisan aluetapahtumat jouduttiin perumaan, joten tänä keväänä kisataan ainoastaan soolosarjassa omilla videoilla.
Sarjat ovat: alakoulu, yläkoulu ja lukio. Jokaisessa kolmessa sarjassa on kaksi vaihtoehtoista tanssilajia: a) katutanssit, tai b) muut tanssilajit, esimerkiksi show-, tai nykytanssi. Tanssikisan teemana kaikissa sarjoissa 2020 on Ilo ja Positiivisuus!

Kisaan ilmoittaudutaan huhtikuun loppuun mennessä. Ilmoittautumisen yhteydessä ladataan myös oma tanssiesitys Lyyti-järjestelmään. Linkki ilmoittautumiseen tulee Koululiikuntaliiton tapahtumakalenteri -sivuille huhtikuun alkuun mennessä.

Koululiikuntaliitto toivoo, että opettajat kertovat Power Mover videoista ja kisasta oppilailleen!

Lisätietoja Power Moverista: terho.tomperi(at)kll.fi