Hyppää sisältöön

Anna äänesi kuulua ja vastaa kyselyyn!

Anna äänesi kuulua ja auta meitä kehittämään koululaisten, lukiolaisten ja opettajien liikuntatapahtumia ja hyvinvointia! Osallistu Koululiikuntaliiton kyselyyn – osallistumisen kesto n. 5 min.

Auta meitä kehittämään liikuntatapahtumiamme ja hyvinvointia lisäävää toimintaa, joka innostaisi sinua ja kouluyhteisöäsi osallistumaan! Jokainen kokemus, mielipide ja tunne ovat ainutlaatuisia ja tärkeitä – siksi haluamme antaa äänen niille, jotka toimintaamme jo osallistuvat tai haluaisivat osallistua. Tänä vuonna toimintaamme on jo osallistunut alustavien tietojen mukaan 164 850 koululaista, opiskelijaa ja opettajaa! Huikea määrä – nyt haluamme teidän äänenne kuuluviin!

Alakoululaiset, yläkoululaiset ja lukiolaiset sekä opettajat – vastatkaa kolmeen kysymykseen – voitte kertoa niin monta vastausvaihtoehtoa kuin haluatte!

Kyselyn ensimmäinen vaihe, eli vastausten tuottaminen on käynnissä nyt! Ensimmäinen vaihe päättyy 10.12. ja toinen vaihe alkaa 11.12, jolloin pääsette areenalla pelaamaan ja puntaroimaan muiden vastausvaihtoehtoja valitsemalla teille paremman tai tärkeämmän vaihtoehdon! Tästä ilmoitamme nettisivuillamme ja sosiaalisen median kanavissa erikseen.

Osallistumisohjeet:

  • Osallistuminen on helppoa puhelimella tai tietokoneella anonyymisti vastauslinkin kautta!
  • Osallistu tuottamaan vastauksia klikkaamalla sitä kohderyhmän linkkivaihtoehtoa, johon kuulut!
  • Linkistä pääset vastaamaan kolmeen kysymykseen kysymys kerrallaan. Kirjoita yhteen kysymyskenttään yksi MAX 140 merkkiä pitkä vastaus.
  • Jos haluat lisätä useamman vastauksen klikkaa ”lisää vielä uusi vastausehdotus” -kohdasta.
  • Kun olet kirjoittanut vastaukset yhteen kysymykseen paina ”lähetä” -kuvaketta. Siirryt seuraavaan kysymykseen automaattisesti. Osallistuminen on täysin vapaaehtoista ja anonyymia. Jos et halua vastata johonkin kysymykseen, klikkaa ”ohita”.

Rakennetaan yhdessä sellaisia toimintatapoja ja toimintakulttuuria, joihin eri tavoin motivoituvat osallistujat pääsevät mukaan. Kehitetään yhdessä hyvinvointia ja liikkumista kouluarjessa. Kerro oma näkemyksesi anonyymissa ja vapaehtoisessa kyselyssä. Anna äänesi kuulua!

Koulun oman liikuttajan Koululiikuntaliitto ry:n puolesta

Vesa Haapala                                           Kristiina Jakobsson

Puheenjohtaja                                          Toiminnanjohtaja

P.S Saa jakaa ja kertoa kaverille!

Jaa somessa:

Tilaa uutiskirjeemme

Kuulet uusimmat uutisemme seitsemän kertaa vuodessa.
Voit peruuttaa tilauksen koska tahansa uutiskirjeen linkistä.