Hyppää sisältöön

Frisbeegolf mukaan Koululiikuntaliiton liikuntatarjontaan

Frisbeegolfin harrastajamäärät ovat nousseet huimasti viimeisen muutaman vuoden aikana, Myös Frisbeegolfratojen lukumäärä on moninkertaistunut lyhyen ajan sisällä. Suomesta löytyy nyt jo yli 800 rataa ja jatkuvasti on lisää tulossa. Suurin osa radoista löytyy internetistä osoitteesta https://frisbeegolfradat.fi/. Koululiikuntaliitto on huomioinut lajin hurjan suosion ja se tulee mukaan KLL:n liikuntatarjontaan.

Koululiikuntaliitto ja Suomen Frisbeegolfliitto tiivistää yhteistyötään ja luvassa on lisää toimintoja myös kouluille ja opettajille. Voit tutustua frisbeegolfin opettajien koulutusmateriaaleihin ja frisbeegolfvinkkeihin tästä linkistä. Frisbeegolfliiton sivuilta https://frisbeegolfliitto.fi/ löytyy paljon tietoa lajista ja sen harrastamisesta.

Frisbeegolf ottaa paikkansa myös KLL:n kilpailuvalikoimasta koululaisille ja opettajille. Keväällä 2022 on tulossa alueellisia kisoja, jotka kisataan 17.-21.5 välillä. Valtakunnalliset mestaruuskisat koululaisille järjestetään syksyllä 2022. Opettajien mestaruuksista pelataan Lohjalla 21.5. Katso lisätietoja opettajien kisasta täältä.

Koululaisten alueellisten kisapaikkakunnat selviävät KLL:n tapahtumakalenterista 15.3. mennessä.

Koulut, frisbeegolfseurat tai muut yhteisöt voivat nyt hakea aluekisojen järjestelyoikeutta. Kisahakemukset tulee jättää 11.3. mennessä ja valituille järjestäjille ilmoitetaan 15.3. mennessä järjestelyoikeudesta.

Lisätietoja frisbeegolfista KLL:n toiminnassa saa KLL:n toimistolta Jani Kangasniemeltä, jani.kangasniemi@kll.fi.

Jaa somessa:

Tilaa uutiskirjeemme

Kuulet uusimmat uutisemme seitsemän kertaa vuodessa.
Voit peruuttaa tilauksen koska tahansa uutiskirjeen linkistä.