Hyppää sisältöön

FutsalSkaba

KLL:n ja SPL:n FutsalSkaba on tulossa taas!

FutsalSkaba starttaa jälleen 17.1.-18.2.2022. Maksuton ilmoittautuminen FutsalSkabaan kouluille ja luokille 25.10.-30.11.2021

Lataa FutsalSkaba esite

Uudistettu FutsalSkaba on Koululiikuntaliiton ja Suomen Palloliiton yhdessä organisoima omalla koululla toteutettava kiva kisailu kaikille eskareille ja 1.-6.-luokkalaisille. FutsalSkabassa koko luokka pääsee osallistumaan peleihin ja pelien järjestämiseen. Yhdessä opetellaan tärkeitä asioita; yhteishenkeä, yhteistyötä, kaveruutta ja Reilun Pelin arvoja. Pelit pelataan sovelletuin futsalsäännöin.
Kisailussa on käytössä pehmeä pallo, jolla pelaajien on mukavaa ja turvallista pelata. Pallo sopii erittäin hyvin salissa pelaamiseen. Jokaiselle osallistuvalle koululle on luvassa FutsalSkaba -peleihin soveltuvia palloja!.

FutsalSkabaa pelataan aikavälillä 17.1.- 18.2.2022 niinä päivinä kuin koululle parhaiten sopii. Pelejä pelataan oman koulun luokkien kesken. Saman aikaisesti FutsalSkaban kanssa pelataan Futsalin EM-kisat 19.1.-6.2.2022, jossa myös Suomi on mukana. Futsalskabassa on mukana myös Suomen futsalin maajoukkueet tervehdyksin ja viikottaisin yksilö- ja ryhmähaasteiden muodossa.

Koululiikuntaliitto ja Suomen Palloliitto on kehittänyt futsalsääntöjä mukaillen koulusovelluksen, joka helpottaa pelaamista ja saa helposti aikaan onnistumisen tunteita. Yhteistoiminnallisen kisailun kautta luokan luokkahenki ja yhteenkuuluvuus paranee. Samalla koko koulun liikunnallinen innostus kehittyy. Omien luokkatovereiden ja joukkueiden kannustaminen on tärkeässä osassa, koska peleissä tulokseen vaikuttavat sekä tyttöjen että poikien pelit. Toiminnallisena tavoitteena on luoda alakoulun luokille suunnattu futsal toimintamalli, johon kaikilla kouluilla on mahdollista osallistua ja luokka osallistuu yhteisesti toimintaan.

FutsalSkabassa joukkueita muodostetaan luokan oppilaista ja jokaisessa joukkueessa tarvitaan niin tyttöjä kuin poikia. Luokasta voi muodostaa niin monta joukkuetta, kuin mahdollista on. Tavoitteena on, että mahdollisimman moni halukas pääsee ja tulee joukkueisiin mukaan. Pelit pelataan käytössä olevan salin mukaan 5v5, 4v4 tai 3v3 pelimuodolla.

Koulut ja luokat voivat ilmoittautua mukaan FutsalSkabaan: https://www.lyyti.fi/reg/futsalskaba22

Lisätietoja FutsalSkabasta www.kll.fi/futsalskaba

Jaa somessa:

Tilaa uutiskirjeemme

Kuulet uusimmat uutisemme seitsemän kertaa vuodessa.
Voit peruuttaa tilauksen koska tahansa uutiskirjeen linkistä.