Hyppää sisältöön

FutsalSkabaan mukaan yli 12.000 alakoululaista

FutsalSkabaan ilmoittaututui mukaan yli 600 luokkaa tai ryhmää ja 12 000 koululaista. FutsalSkabaa pelataan ympäri Suomea 17.1.-18.2.2022. Jokaiselle ilmoittautuneelle koululle toimitettiin maksutta FutsalSkabapalloja, joita jaettiin yli 900!

Uudistettu FutsalSkaba on Koululiikuntaliiton ja Suomen Palloliiton yhdessä organisoima omalla koululla toteutettava kiva kisailu kaikille eskareille ja 1.-6.-luokkalaisille. FutsalSkabassa koko luokka pääsee osallistumaan peleihin ja pelien järjestämiseen. Yhdessä opetellaan tärkeitä asioita; yhteishenkeä, yhteistyötä, kaveruutta ja Reilun Pelin arvoja.

Futsalin EM-kisojen aikana, joissa Suomen miehet pelaavat, järjestetään kouluilla erilaisia FutsalSkaba -tapahtumia! Ideana on, että jokainen koulu järjestää omannäköisen tapahtuman. Toki erilaiset koronan aiheuttamat rajoitukset aiheuttavat tällekin toiminnalle rajoitteita, mutta hienoja tapahtumia on silti luvassa.

FutsalSkaban internet-sivuilla www.kll.fi/futsalskaba on materiaalia ja ideoita koulun futsaltapahtuman järjestämiseksi. Sivuilta löytyy myös Suomen maajoukkueiden haasteita FutsalSkaba -kouluille. Haasteet ja materiaalit ovat kaikkien käytettävissä.

Lisätietoja FutsalSkabasta:

Jani Kangasniemi / Koululiikuntaliitto, jani.kangasniemi@kll.fi
Jarno Haanpää / Suomen Palloliitto, jarno.haanpaa@palloliitto.fi

Jaa somessa:

Tilaa uutiskirjeemme

Kuulet uusimmat uutisemme seitsemän kertaa vuodessa.
Voit peruuttaa tilauksen koska tahansa uutiskirjeen linkistä.