Hyppää sisältöön

FutsalSkabassa onnistutaan yhdessä!

FutsalSkaba valtaa jälleen alakoulujen liikuntasalit. Huippusuosittu kampanja on Koululiikuntaliiton ja Suomen Palloliiton yhdessä organisoima, omalla koululla toteutettava kiva kisailu kaikille eskareille ja 1.-6.-luokkalaisille. FutsalSkabaa pelataan aikavälillä 23.1.- 17.2.2023 niinä päivinä kuin koululle parhaiten sopii.

Kisailuja varten on suunniteltu pehmeä pallo, joka soveltuu erinomaisesti salissa turvalliseen pelaamiseen. Jokaiselle osallistuvalle koululle on luvassa maksutta FutsalSkaba -palloja!

Koululiikuntaliitto ja Suomen Palloliitto on kehittänyt futsalsääntöjä mukaillen koulusovelluksen, joka helpottaa pelaamista ja saa helposti aikaan onnistumisen tunteita. Yhteistoiminnallisen kisailun kautta luokan luokkahenki ja yhteenkuuluvuus paranee. Samalla koko koulun liikunnallinen innostus kehittyy. Omien luokkatovereiden ja joukkueiden kannustaminen on tärkeässä osassa, koska peleissä tulokseen vaikuttavat sekä tyttöjen että poikien pelit. Toiminnallisena tavoitteena on luoda futsal toimintamalli, johon kaikilla on mahdollista osallistua ja luokka osallistuu yhteisesti toimintaan.

FutsalSkabassa joukkueita muodostetaan oman luokan oppilaista. Jokaisessa joukkueessa tarvitaan niin tyttöjä kuin poikia. Luokasta voi muodostaa niin monta joukkuetta, kuin mahdollista.

Lue lisää ja tutustu FutsalSkabaan ja sen materiaaleihin sekä ilmoita luokkasi mukaan marraskuun loppuun mennessä! www.kll.fi/futsalskaba

Jaa somessa:

Tilaa uutiskirjeemme

Kuulet uusimmat uutisemme seitsemän kertaa vuodessa.
Voit peruuttaa tilauksen koska tahansa uutiskirjeen linkistä.