Hyppää sisältöön

Hae Vesi- ja/tai Juoksusankari-kouluksi!

Hae koulusi tai luokkasi mukaan maksuttomaan Sankarit koulutoimintaan, jossa innostetaan oppilaita osallistumaan hauskoin tehtävin.

Vesisankareissa opetellaan tärkeitä vesi- ja vesipelastustaitoja kouluympäristössä. Juoksusankareissa innostetaan oppilaita liikkumaan monipuolisilla tehtävillä ja harjoitteilla. Haku on tarkoitettu ala- ja yläkouluille ja koskee toimintakautta helmikuu-toukokuu 2024. Haku on avoinna 4.2. asti.

Vesi- ja Juoksusankarit tarjoavat opettajille valmista, monipuolista tehtävämateriaalia, joita on helppo hyödyntää omassa opetuksessaan parhaaksi katsomallaan tavalla mm. eri oppitunneilla tai välitunneilla. Toimintaa tehdään koulussa tai koulun lähiympäristössä. Opettajat saavat etäkoulutuksen toimintakauden alussa.

Juoksusankareissa toiminnan suunnitteluun ja toteutukseen osallistuu opettajan apuna oppilaista koottava juoksutiimi. Opettaja ja tiimi tekevät tiivistä yhteistyötä. Tiimiläiset ovat mukana etäkoulutuksessa. Tehtävät sopivat koulun liikuntatunneille tai liikuntapäivään.

Vesisankarit-kouluilla on mahdollisuus lainata käyttöönsä välinekassia, jossa mukana mm. pelastusliivejä, jäänaskaleita sekä harjoitteluvälineet paineluelvytykseen. Tehtävät sopivat eri oppitunneille kuten liikunta, ympäristöoppi ja äidinkieli.

Vesisankarit/Lue lisää ja hae mukaan: https://www.vesisankarit.fi/opettajille/vesisankarit-koulut/

Juoksusankarit/Lue lisää ja hae mukaan: https://www.kll.fi/kouluille/sankarit/juoksusankarit/

Vesisankarit, lisätietoja: mette.lammi@kll.fi

Juoksusankarit, lisätietoja: paula.liljestrom@kll.fi

Jaa somessa:

Tilaa uutiskirjeemme

Kuulet uusimmat uutisemme seitsemän kertaa vuodessa.
Voit peruuttaa tilauksen koska tahansa uutiskirjeen linkistä.