Hyppää sisältöön

Haemme Vesisankarit-koordinaattoria

Vesisankarit-hanke edistää koululaisten vesiturvallisuustaitoja kouluissa ja tapahtumissa.
Vesisankarit-tapahtumia järjestetään uimahalleissa ympäri Suomen. Tapahtumissa harjoitellaan monipuolisesti vesillä liikkumisen taitoja kuten vedestä pelastamista, ensiaputaitoja sekä erilaisia uinti- ja sukellustehtäviä. Vuoden 2023 teemoina ovat melonta ja luonnonvedet.


Vesisankarit-kouluissa opitaan vesitaitoja koulupäivän aikana. Koulut hyödyntävät Vesisankarit-materiaalia toteuttaessaan toimintaa osana välitunteja, teemapäiviä tai oppitunteja. Vesisankareita on tehty vuosien 2015–2023 aikana yli 80 000.


Koululiikuntaliiton koordinoimassa Vesisankarit-hankkeessa ovat mukana: Sukeltajaliitto, Suomen melonta- ja soutuliitto, Suomen Meripelastusseura, Suomen Punainen Risti, Suomen Purjehdus ja Veneily, Suomen Uimaliitto sekä Suomen Uimaopetus- ja Hengenpelastusliitto. Toimintaa rahoittavat Jenny ja Antti Wihurin rahasto ja Reijo Rautauoman säätiö. Lisätietoja Vesisankarit-nettisivuilta.


Onnistuaksesi Vesisankarit- koordinaattorina edellytämme sinulta seuraavia asioita.

  • Vastaat Vesisankarit-tapahtumien koordinoinnista itsenäisesti. Tarjoat etätukea järjestäjille.
  • Toimit luotettavasti yhteyshenkilönä kuntiin, kouluihin sekä uimahalleihin. Saat asiat ja ihmiset toimimaan yhdessä.
  • Viestit sujuvasti eri kanavissa (esim. some, lehdistötiedotteet, nettisivu).
  • MSOffice -ohjelmistojen ja SharePoint -ympäristön käyttö on sinulle tuttua.
  • Omaat aktiivisen työotteen ja pystyt toimimaan hyvin paineen alaisena.
  • Olet myynti- ja kehittämishenkinen.
  • Pidät asioiden koordinoinnista sekä hoidat tehtäväsi sujuvasti ja huolellisesti.
  • Soveltuva koulutus, harrastuneisuus vesiympäristössä ja/tai uimaopettajan tai vastaava todistus vesitaidoista luetaan eduksi.
  • Osittainen etätyömahdollisuus, tehtävä ei vaadi matkustamista.

Tarjoamme

Innostuneen ja kehittämismyönteisen liikuntayhteisön, jonka pääasiallinen tehtävä on edistää vapaaehtoista koululiikuntaa eri tavoin liikuntaan motivoituville henkilöille. Vesisankarit-koordinaattorin määräaikainen tehtävä alkaa mahdollisimman pian tai sopimuksen mukaan. Määräaikaisuus 31.12.2024 asti ja mahdollisuus jatkaa, mikäli hanketuki jatkuu.

Kiinnostuitko

Jätä meille hakemus ja CV PDF-muodossa palkkatoivomuksineen 22.10. 2023 mennessä osoitteeseen kll@kll.fi. Tiedusteluihin vastaa Vesisankarit-koordinaattori Paula Liljeström p. 040 5070 322 to 12.10. ja to 19.10. klo 13–15. Koululiikuntaliiton toimintaan voit tutustua Koululiikuntaliiton nettisivuilta.


Jaa somessa:

Tilaa uutiskirjeemme

Kuulet uusimmat uutisemme seitsemän kertaa vuodessa.
Voit peruuttaa tilauksen koska tahansa uutiskirjeen linkistä.