Hyppää sisältöön

Huikea Vesisankarit-vuosi 2022 -hae tänäkin vuonna mukaan Vesisankarit-kouluksi!

Vesisankarit-hankeen tavoitteena on tukea lasten vesi- ja vesipelastustaitoja. Takana on hankkeen ennätysvuosi! Vesisankarit-tapahtumiin ja koulutoimintaan ympäri Suomen osallistui vuonna 2022 ennätykselliset 23 054 henkilöä! Tapahtumiin osallistui 11 152 henkilöä ja koulutoimintaan 11 902 peruskoululaista.

Koulutoimintaan osallistui sekä ala- että yläkoululaisia. Kouluissa toteutettiin lukuisa määrä monipuolisia Vesisankarit-harjoitteita mm. oppi- ja välitunneilla sekä koulun teemapäivissä.

Haku Vesisankarit-kouluksi on avoinna 9.- 22.1. Hae mukaan ja saat kuukausittaiset valmiit vinkit, joita voit hyödyntää vaikkapa liikunnan, terveystiedon tai ympäristöopin tunnilla. Lisäksi kaikilla Vesisankarit-kouluilla on mahdollisuus varata lainaan välinekassi. Välineillä voidaan harjoitella vesipelastustaitoja kuivanmaan harjoitteluna, mm. harjoitella pelastusliivien pukemista, opetella pelastusvälineen heittoa sekä testata, miten jäänaskaleita käytetään. Hae mukaan: https://q.surveypal.com/Hae-mukaan-Vesisankarit-kouluksi-2023

Koululiikuntaliiton koordinoimassa Vesisankarit-hankkeessa ovat mukana Sukeltajaliitto, Suomen Melonta- ja Soutuliitto, Suomen Meripelastusseura, Suomen Punainen Risti, Suomen Purjehdus ja Veneily, Suomen Uimaliitto sekä Suomen Uimaopetus- ja Hengenpelastusliitto. Hanketta tukee Reijo Rautauoman säätiö sekä Jenny ja Antti Wihurin rahasto.

Tehdään yhdessä tästäkin vuodesta menestys!

Jaa somessa:

Tilaa uutiskirjeemme

Kuulet uusimmat uutisemme seitsemän kertaa vuodessa.
Voit peruuttaa tilauksen koska tahansa uutiskirjeen linkistä.