Hyppää sisältöön

Ilmoittaudu: Inspiroidu liikunnasta -webinaareihin

Inspiroidu liikunnasta -webinaarisarjassa on jäljellä kaksi webinaaria. Miten tehdä liikkumisestä elämäntapa? Miten innostaa eri Liikkujatyyppejä liikkumaan? Miten edistää hyvinvointia opetus- ja kasvatustyössä? Liikuntatieteentohtori Jaana Kari jakaa ajankohtaiseen tutkimukseen ja vahvaan opettajakokemukseensa perustuen parhaat keinot hyvinvointimme lisäämiseen.

Tervetuloa linjoille eri koulutusasteilla työskentelevät sekä opetusalaa opiskelevat. Liikkujatyypit ja laadukas liikuntakasvatus webinaarista vinkkiä liikunnan opetus- ja ohjaustyöhön. Webinaarit antavat meille jokaiselle hyödyllisiä oppeja liikuntasuhteemme vahvistamiseen.

Webinaarit ovat maksuttomia. Webinaarisarjan luennot ovat livenä keskiviikkoisin klo 15–16. Luennot tallennetaan ja lähetetään ainoastaan ilmoittautuneille.

Ilmoittaudu mukaan jo tänään!

Ke 2.11.2022 Liikunnalliseen elämäntapaan kasvaminen

Miten kasvaa ja kasvattaa liikunnalliseen elämäntapaan? Millaisista liikuntaan liittyvistä kokemuksista syntyy vahva liikuntasuhde, joka kannustaa liikkumaan läpi elämän? Osallistujat saavat eväitä niin oman liikuntasuhteensa vahvistamiseen kuin kasvattajan työhönsä. Luento perustuu tutkittuun liikuntapedagogiseen tietoon.

Ke 9.11.2022 Liikkujatyypit ja laadukas liikuntakasvatus

Miten hyödynnän Liikkujatyyppejä opetuksessa ja ohjauksessani? Miten innostan eri Liikkujatyyppejä liikkumaan ja vahvistan heidän liikuntasuhdettaan? Luento antaa käytännönvinkkejä liikunnanopetus-, ohjaus-, ja urheiluvalmennustyöhön.  Luento perustuu Liikkujatyyppi-luokitukseen ja käytännön kokemuksiin liikunnanopetus- ja valmennustyöstä.

Jaa somessa:

Tilaa uutiskirjeemme

Kuulet uusimmat uutisemme seitsemän kertaa vuodessa.
Voit peruuttaa tilauksen koska tahansa uutiskirjeen linkistä.