Hyppää sisältöön

Inspiroidu liikunnasta -webinaarit

Inspiroidu liikunnasta -webinaarisarjassa etsimme jokaisen omaa Liikkujatyyppiä sekä konkreettisia askelmerkkejä hyvinvoivaan arkeen. Miten tehdä liikkumisestä elämäntapa? Mitä tiede tietää liikkumisen hyödyistä? Miten edistää hyvinvointia opetus- ja kasvatustyössä? Liikuntatieteentohtori Jaana Kari jakaa ajankohtaiseen tutkimukseen ja vahvaan opettajakokemukseensa perustuen parhaat keinot hyvinvointimme lisäämiseen.

Kohderyhmänä ovat eri koulutusasteilla työskentelevät sekä opetusalaa opiskelevat. Liikkujatyypit ja laadukas liikuntakasvatus -webinaari on suunnattu erityisesti liikunnanopetusta ja -ohjausta tekeville.

Webinaarit ovat maksuttomia. Webinaarisarjan luennot ovat livenä keskiviikkoisin klo 15–16. Luennot tallennetaan ja lähetetään ainoastaan ilmoittautuneille.

Ilmoittaudu mukaan jo tänään!

Ke 14.9.2022 Tunnista Liikkujatyyppisi!

Luennolla perehdytään Liikkujatyyppeihin ja osallistujat tunnistavat oman Liikkujatyyppinsä. Luento vahvistaa osallistujien liikunnallista itsetuntemusta ja auttaa löytämään keinoja liikkumisesta motivoitumiseen ja liikuntaharrastusten ylläpitämiseen. Luento perustuu Liikkujatyyppi-luokitteluun.

Ke 21.9.2022 Liike on lääke – mihin totuus perustuu?

Luennolla perehdytään liikunnan fysiologisiin vaikutuksiin. Miten liikkuminen vaikuttaa keskeisiin elintoimintoihimme? Miksi liike on lääke ja miksi pienikin liikunnallinen aktiivisuus parantaa elinvoimaisuuttamme? Osallistujat saavat tiedollista vahvistusta ja kannustusta aktiivisen elämäntavan edistämiseksi. Luento perustuu liikuntafysiologiaan.

Ke 28.9.2022 Liikkumisen ABC

Mikä on riittävä määrä liikkumista? Mitä aikuisten liikuntasuositukset tarkoittavat käytännössä?  Miten liikun, että ylläpidän terveyttä tai kohotan kuntoani? Osallistujat pääsevät pohtimaan liikkumisensa määrää ja laatua, sekä oppivat suunnittelemaan itselleen tasapainoisen viikoittaisen liikuntaohjelman.  Luento perustuu tutkittuun urheiluvalmennuksen tietoperustaan.

Ke 2.11.2022 Liikunnalliseen elämäntapaan kasvaminen

Miten kasvaa ja kasvattaa liikunnalliseen elämäntapaan? Millaisista liikuntaan liittyvistä kokemuksista syntyy vahva liikuntasuhde, joka kannustaa liikkumaan läpi elämän? Osallistujat saavat eväitä niin oman liikuntasuhteensa vahvistamiseen kuin kasvattajan työhönsä. Luento perustuu tutkittuun liikuntapedagogiseen tietoon.

Ke 9.11.2022 Liikkujatyypit ja laadukas liikuntakasvatus

Miten hyödynnän Liikkujatyyppejä opetuksessa ja ohjauksessani? Miten innostan eri Liikkujatyyppejä liikkumaan ja vahvistan heidän liikuntasuhdettaan? Luento antaa käytännönvinkkejä liikunnanopetus-, ohjaus-, ja urheiluvalmennustyöhön.  Luento perustuu Liikkujatyyppi-luokitukseen ja käytännön kokemuksiin liikunnanopetus- ja valmennustyöstä.

Jaa somessa:

Tilaa uutiskirjeemme

Kuulet uusimmat uutisemme seitsemän kertaa vuodessa.
Voit peruuttaa tilauksen koska tahansa uutiskirjeen linkistä.