Hyppää sisältöön

KLL yleisurheilukisat kauden päätös nuorille

Koululiikuntaliiton yleisurheilukisat 19.-20.9. Lahdessa päättävät useimpien nuorten yleisurheilukauden. Kilpailu sopii nuorille viimeiseksi yritykseksi parantaa omaa ennätystään päälajissa, tehdä tulos “sivulajissa” tai kokeilla jotain harvemmin suoritettua lajia.
Kilpailujen ilmoittautuminen päättyy 10. syyskuuta, joten vielä on aikaa miettiä lajivalikoimaa johon osallistua. KLL kisoissa saa osallistua kahteen lajiin päivässä, sekä lisäksi kuntajoukkueilla juostavaan 4 x 100m viestiin. Viestit onkin tänä vuonna sijoitettu poikkeuksellisesti lauantai-päivän alkuosaan, jonka jälkeen juoksijat pääsevät keskittymään henkilökohtaisiin lajeihin.
Tänä syksynä, kun KLL ja monet muut kisoja järjestävät tahot, ovat siirtäneet tai peruneet kisoja, on KLL yleisurheilu tutulla kisapaikalla. KLL kisoihin voi ilmoittaa urheilijoita muutkin kuin koulut, mm. vanhemmat, seurat, valmentajat tai täysi-ikäinen urheilija itse.
Lajivalikoimaa on tänä syksynä hieman supistettu, jotta tilanne kentällä on tarpeeksi väljä ja toimitsijoita riittää jokaiseen lajiin. Lisäksi aikataulussa on paneuduttu siihen, että kuulutus voi keskittyä jokaisen sarjan lajien huipennukseen.

Koululiikuntaliitto ja Lahden Ahkera toivottavat kaikki yläkoulun, sekä lukion ja ammatillisten oppilaitosten nuoret yleisurheilukauden huipennukseen Lahden Stadionille!
Tapahtumat sivuilta lisätietoja ja ilmoittautumislinkki.

Jaa somessa:

Tilaa uutiskirjeemme

Kuulet uusimmat uutisemme seitsemän kertaa vuodessa.
Voit peruuttaa tilauksen koska tahansa uutiskirjeen linkistä.