Hyppää sisältöön

Koululiikuntaliiton hallitukseen uusi jäsen

Koululiikuntaliiton vuosikokouksessa hallitukseen seuraavaksi kolmivuotiskaudeksi valittiin uutena jäsenenä Karita Koskinen. Hallituksessa jatkavat Jaana Talja-Latvala kuten myös Esa Seretin varajäsenenä. Muut hallituksen jäsenet ovat: Raija Vahasalo, Vesa Haapala, Johanna Korkala, Pasi Pesonen ja Esa Suhonen.

Koululiikuntaliitto kiittää pitkäaikaisesta luottamushenkilötoiminnasta ja aiemmin myös alueliikuntavastaavan työstä Salla Leinosta,
joka nyt jää pois luottamustehtävistä.

Esittelyssä Karita Koskinen

Karita Koskinen iloisena ja naurava istuu maassa kuten prossinen patsassa, jolla on jalat kohti taivasta.
Karita Koskinen on uusi KLL:n hallituksen jäsen.

Olen Karita Koskinen, 50-vuotias luokanopettaja Ilmajoelta, kolmen aikuisen lapsen äiti ja pikku-Jooan mummi. Liikunnasta on tullut jo lapsena elämäntapa. Olin koululaisena innokas koululaiskisoissa kävijä, vaikka en mikään huippu ollutkaan, mutta innostuin kaikesta ja yhdessä liikkuminen oli mukavaa. Erityisesti yläkoulusta muistan miten liikunnanopettaja innosti aina KLL:n kisoihin, ja monia on tullut käytyäkin.

Harrastan hiihtoa, suunnistusta, lenkkeilyä ja metsässä samoilu saa mielen lepäämään. Maastopyöräily on uusin harrastus, johon mieheni on minut saanut innostettua. Mieheni huutelee edellä “Vauhti korjaa virheet” ja sillä mennään.

Pääsin Suomen luokanopettajien edustajana nyt KLL:n hallitukseen ja koen sen todella tärkeäksi ja arvokkaaksi tehtäväksi. Suomen luokanopettajien hallituksessa olen ollut 2004-2014 ja 2018-2020. Olen ollut pitkään Ilmajoen Kisailijoiden johtokunnassa ja eri jaostojen hallituksissa. OAJ:n eri tehtävissä paikallistasolla olen ollut yli 20 vuotta. Sain kunnian vastaanottaa joulukuussa 2017 Opetus- ja kulttuuriministeriön myöntämän Urheilu ja Liikunta ansiomerkin.

Koululiikunta on ollut aina lähellä sydäntä ja yleensä lasten liikuttaminen.Liikkuva koulu koordinaattorina pääsin jakamaan ideoita ja intoa toiminnalliseen oppimiseen. Liikkuva koulu ja kerhotoiminnan koordinointi ovat olleet vastuullani omassa kunnassa ja maakunnassa.

Jaa somessa:

Tilaa uutiskirjeemme

Kuulet uusimmat uutisemme seitsemän kertaa vuodessa.
Voit peruuttaa tilauksen koska tahansa uutiskirjeen linkistä.