Hyppää sisältöön

Koululiikuntaliiton puheenjohtajaksi valittiin Vesa Haapala seuraavaksi toimintakaudeksi

Vesa Haapala on toiminut pitkään KLL-aktiivina, ensin Rovaniemellä  KLL-alueliikuntavataavana ja sen jälkeen KLL:n hallituksena varapuheenjohtajana. Haapala kokee Koululiikuntaliiton tehtävän tärkeänä ja merkityksellisenä.

Koululiikuntaliitto on vuodesta 1946 toiminut kouluyhteisöjen omana liikuttajana ja tukenut koulujen toimintakulttuuria valtakunnallisesti erittäin monipuolisella liikuntatarjonnallaan.

Vesa HaapalaVesa Haapala toteaakin: Koululiikuntaliitto on viime vuosina löytänyt uuden suunnan perinteistä kilpailutoimintaa unohtamatta. Yhä tärkeämpää on tukea koulujen arkea ja mahdollistaa fyysisen aktiivisuuden kautta parempia oppimistuloksia ja opettajien parempaa työssä jaksamista. Sankarit-brändi on lyönyt läpi harrasteliikunnassa.    KLL:n asema koululiikunnan asiantuntijana on vahvistunut. Se on  haluttu kumppani OPH:n, OKM:n ja Olympiakomitean verkostoissa. Tavoitteena on parempi maailma kouluyhteisöille liiikunnan avulla. Koululiikuntaliitto on todellakin koulun oma liikuttaja!”

Vuosikokous valitsi hallituksen jäseniksi Johanna Korkalan, Päivi Koskelan ja Esa Seretinin. Yleisvarajäseneksi valittiin Antti Lahti.

Hallituksen puheenjohtajan paikasta luopui Raija Vahasalo liki 20-vuoden panostuksen jälkeen. Raijan aikana KLL:n toiminta on monipuolistunut ja kouluyhteisöjen puolta ja toimintatapoja on edistetty monipuolisesti. Samalla hallituksen jäsen Esa Suhonen luopui haikein mielin paikastaan. Esa nauttii nyt eläkepäivistään ja antaa kapulan seuraavalle.

Kiitos kaikille luottamushenkilöille ja vapaaehtoisille pyyteettömästä työstä ja onnittelut valituille!

Lisätietoja: Toiminnanjohtaja Kristiina Jakobsson, kristiina.jakobsson(at)kll.fi tai 040 500 2661.

Jaa somessa:

Tilaa uutiskirjeemme

Kuulet uusimmat uutisemme seitsemän kertaa vuodessa.
Voit peruuttaa tilauksen koska tahansa uutiskirjeen linkistä.