Hyppää sisältöön

Koululiikuntaliiton tapahtumat perutaan 31.5.2020 asti

‍Koululiikuntaliitto KLL ry:n liikuntatapahtumat pysähtyvät torstaina 12.3.2020.

Koululiikuntaliitto KLL ry on päättänyt peruuttaa kaikki kevään kouluille suunnatut tapahtumansa alkaen torstaista 12.3.2020 ja päättyen 31.5.2020 koronaviruksen COVID-19 takia.

Koululiikuntaliitto KLL ry:n osalta tämä tarkoittaa kevätlukukauden koululais- ja opettajatapahtumien mm. Vesisankarit-tapahtumia, Power Mover -aluekisoja, KLL-mestaruuskisoja ja palloilusarjoja. Tarkemmat tapahtumatiedot löydät täältä https://www.kll.fi/  ja Vesisankareiden osalta https://www.vesisankarit.fi/osallistujat. Yhteensä perutaan noin 52 tapahtumaa. Mahdollisuuksien mukaan yritämme etsiä syksylle uusia tapahtumapäivämääriä osalle tapahtumista. KLL-aluetoiminnan osalta liitto suosittaa hallituksen sekä Terveyden ja hyvinvoinnin laitoksen (THL) ohjeita. Päätökset perustuvat tartuntatautilakiin.

Tapahtumien jatkosta tiedotetaan erikseen, mutta ellei muuta viranomaisten ohjeista ilmene, niin Koululiikuntaliiton tapahtumatoiminta jatkuu opettajien Sopulivaelluksen merkeissä heinäkuussa ja muutoin normaalisti syyslukukauden alkaessa.

Suomen hallitus suosittaa to 12.3 tiedotustilaisuudessaan, että koronaviruksen leviämisen estämiseksi kaikki yli 500 hengen yleisötilaisuudet perutaan toukokuun loppuun saakka. Lisäksi suositellaan, että muiden kokoontumisten järjestäjät harkitsevat riskiarvioiden pohjalta vastaavien tilaisuuksien järjestämistä. Lisätietoja hallituksen suosituksista: https://yle.fi/uutiset/3-11253784

Terveyden ja hyvinvoinnin laitos (THL) seuraa valtakunnallista ja kansainvälistä tilannetta ja antaa ohjeita tartuntojen ehkäisyssä osoitteessa www.thl.fi.

Lisätietoja antaa:

Kristiina Jakobsson, Koululiikuntaliitto KLL ry:n toiminnanjohtaja

gsm 040 500 2661

Julkaistu 12.3.2020 klo 18.15

Koululiikuntaliiton Korona-tiedote PDF-tiedostona

Jaa somessa:

Tilaa uutiskirjeemme

Kuulet uusimmat uutisemme seitsemän kertaa vuodessa.
Voit peruuttaa tilauksen koska tahansa uutiskirjeen linkistä.