Hyppää sisältöön

Liity joukkoomme! Haemme Koululaisurheilutapahtumien ja järjestöviestinnän koordinaattoria (määräaikainen perhevapaasijaisuus)

Etsimme motivoitunutta ja organisoimiskykyistä Koululaisurheilutapahtumien koordinaattoria vastaamaan koululaisten yksilökisatapahtumista ja Koululiikuntaliiton järjestöviestinnästä määräaikaisesti perhevapaasijaisuuden ajaksi 5.8.2024 – 31.3.2025. Tässä tehtävässä vastaat koululaisten urheilutapahtumien suunnittelusta, sopimuksista, koordinoinnista ja viestinnästä.

Tehtävät:

Tapahtumahaku ja markkinointi: Vastaat koululaisurheilutapahtumien hakuprosessista, hakulomakkeiden luomisesta ja markkinoinnista. Koordinoit yhteistyötä koulujen ja muiden sidosryhmien kanssa ja vastaat hakemusten pisteytyksestä.

Tapahtumien koordinointi: Johdat tapahtumien sopimus- ja tiedonsiirtopalavereita ja varmistat tapahtumien sujuvan järjestämisen. Reagoit nopeasti mahdollisiin ongelmatilanteisiin ja varmistat selkeän viestinnän osallistujille ja järjestäjille.

Materiaalipankin ylläpito: Huolehdit materiaalipankin ajantasaisuudesta ja toimitat tarvittavat materiaalit tapahtumajärjestäjille.

Sidosryhmäviestintä ja Educa -messujen koordinointi: Vastaat sidosryhmäviestinnästä ja suunnittelet ja koordinoit vuoden 2025 Educa -messuosastoa.

Vastaat tapahtumien viestinnästä, mukaan lukien some-markkinointi ja nettisivujen päivitykset. Laadit uutiskirjeitä ja pidät huolta OAJ-tiedotteiden toimittamisesta.

Kisailmoittautuminen: Hallinnoit ilmoittautumisprosessia, vastaat ilmoittautumismaksuista ja varmistat ilmoittautumisten sujuvuuden.

Vaatimukset:

  • Vahvat organisointi- ja ajanhallintataidot
  • Erinomaiset viestintä- ja vuorovaikutustaidot, mukaan lukien neuvottelutaidot
  • Kyky työskennellä tiimissä ja itsenäisesti
  • Kokemus tapahtumien koordinoinnista ja markkinoinnista
  • Hyvä suomen kielen taito (sujuva suullinen ja kirjallinen)

Eduksi katsotaan:

  • Kokemus digitaalisista alustoista ja tapahtumajärjestelmien käytöstä
  • Aiempi kokemus koululaisten urheilutoiminnasta tai järjestötoiminnasta

Tämä on loistava tilaisuus liittyä innostavaan tiimiin ja vaikuttaa koululaisten yksilökisatapahtumien onnistumiseen. Mikäli tunnistit itsesi kuvauksesta, lähetä hakemuksesi ja ansioluettelosi su 5.5.2024 mennessä osoitteeseen kll@kll.fi . Palkkaus noudattelee Liikunta-alan (ERTO) ammatti/asiantuntijan palkkasuosituksia. Tehtävää on mahdollista hoitaa etätyönä. Työ vaatii jonkin verran matkustamista ja viikonlopputöitä.

Lisätietoja tehtävästä antaa:
pe 19.4 ja ti 30.4 Kristiina Jakobsson, toiminnanjohtaja, mobiili 040-500 2661.

Jaa somessa:

Tilaa uutiskirjeemme

Kuulet uusimmat uutisemme seitsemän kertaa vuodessa.
Voit peruuttaa tilauksen koska tahansa uutiskirjeen linkistä.