Hyppää sisältöön

Lokakuu on Vesisankarit-tapahtumien huippusesonkia

Uimahallit ovat jo jonkin aikaa saaneet pitää ovensa normaalisti auki ja uimarit ovat palaneet vähitellen harrastuksensa pariin. Myös Vesisankarit-tapahtumien kysyntä on ollut vilkasta koronan jälkeen ja se näkyy tapahtumien määrässä. Lokakuussa järjestetään huikeat 19 Vesisankarit- tapahtumaa.  Kaikkiaan tapahtumia on tänä syksynä lähes viisikymmentä eri puolella Suomea. Tärkeät vesi- ja vesipelastustaidot kiinnostavat niin tapahtumien järjestäjiä kuin kävijöitä.

Suuri osa tapahtumista on avoimia, jotka ovat kaikille asiakkaille avoinna. Lisäksi on useita koululaistapahtumia, jonne luokat tulevat opettajiensa johdolla koulupäivän aikana harjoittelemaan vesi- ja pelastustaitoja. Ajantasainen listan syksyn tapahtumista löytyy: https://www.vesisankarit.fi/tapahtumat/

Tapahtuman suunnittelusta ja tehtävärasteista vastaa uimahallin henkilökunta. Usein mukana järjestelyissä on lisäksi mm. paikallinen uinti- tai melontaseura.  Jos paikkakunnallanne ei ole ollut koululaistapahtumaa ja sellainen kiinnostaa, kannattaa olla yhteydessä paikkakunnan uimahalliin ja vinkata tästä mahdollisuudesta.

Jaa somessa:

Tilaa uutiskirjeemme

Kuulet uusimmat uutisemme seitsemän kertaa vuodessa.
Voit peruuttaa tilauksen koska tahansa uutiskirjeen linkistä.