Hyppää sisältöön

Lue ja liiku Helmarit lentoon!

Suomen Palloliitto ja Koululiikuntaliitto toteuttavat 27.4.-25.5.2022  Lue ja Liiku Helmarit lentoon -kampanjan, joka yhdistää lukemisen ja liikunnan riemun Helmareiden kesän 2022 EM-lopputurnaukseen. Tervetuloa mukaan!

Lue ja liiku Helmarit lentoon -kampanja tukee, kannustaa ja innostaa lapsia kahden tärkeän asian, lukemisen ja liikkumisen pariin. Kampanja on suunnattu kaikille Suomen päiväkodeille, eskareille ja alakoulujen 1.-6. luokille.

Kampanjaan osallistuvat luokat ja ryhmät auttavat Helmareita kesän EM-kisojen alla. Joukkueen Helmi-maskotti on nimittäin sairastunut tylsyystautiin ja menettänyt sulkansa, eikä pysty lentämään kesän kisoihin.

Onneksi lapset voivat luku- ja liikuntasuorituksilla kerätä sulkia omille luokkahelmipöllöilleen. Tavoitteena on saada sulkien avulla Helmi-pöllö liitoon ja EM-kisoihin! Lapset saavat tehtävään kannustusta maajoukkuepelaajilta muun muassa videotervehdysten, tehtävien ja lukuvinkkien avulla.

Opettajat ilmoittavat luokkansa ja ryhmänsä mukaan täyttämällä lomakkeen, joka löytyy kampanjasivulta. Viime vuonna mukana oli peräti 2230 luokkaa/ryhmää ympäri Suomen – tänä vuonna haluamme mukaan vielä enemmän!

Ilmoittautuminen on auki 15.3.-13.4., ja ilmoittautuneille lähetetään lisätietoja ja materiaaleja sähköpostitse. Kampanja toteutetaan yhteistyössä Liikkuvan koulun ja Lukuliikkeen kanssa. Luetaan ja liikutaan Helmarit yhdessä takaisin lentoon ja Helmi takaisin siivilleen!

Lisätiedot:

Seurakehittäjä
Toni Räisänen
+358504145938
toni.raisanen@palloliitto.fi

Seurakehittäjä
Lasse Keski-Loppi
+358407340086
lasse.keski-loppi@palloliitto.fi

Jaa somessa:

Tilaa uutiskirjeemme

Kuulet uusimmat uutisemme seitsemän kertaa vuodessa.
Voit peruuttaa tilauksen koska tahansa uutiskirjeen linkistä.