Hyppää sisältöön

Soolokisa käynnistyy!

Power Moverin syksyn 2023 soolokisa starttaa maanantaina 23.10. ja päättyy 13.11.

Teemat

Power Mover soolokilpailun 2023 teema on musikaalit ja elokuvat!

Sarjat

4.–.6 lk. (1.-3. luokkalaiset saavat halutessaan ottaa osaa 4.-6. -luokkalaisten sarjaan.)
7.–9. lk
lukio ja toinen aste

Säännöt

Tanssin on oltava uusi ja tähän kisaan tehty. Kisassa on entiseen tapaan vapaa musiikin ja tanssilajin valinta. Teeman esilletuontiin odotetaan uusia ideoita ja luovia ratkaisuja.

Oppilaat suunnittelevat oman koreografian ja valitsevat siihen sopivan musiikin. Alaluokkalaisen esityksissä opettaja saa osallistua tanssin ohjaukseen.

Video kuvataan vaakasuuntaan. Kuvakulma pysyy samana alusta loppuun ja kuvanlaatu on hyvä. Videon kesto on 1-2 minuuttia.

Teemana musikaalit ja elokuvat, tanssityyli on vapaa. Tanssin on oltava uusi ja oppilaan itse suunnittelema.

Kilpailun järjestäjä Koululiikuntaliitto ry pidättää oikeuden kilpailuun osallistuneiden tuottamien videoiden julkaisuun, käyttöön valitsemissaan medioissa, viestinnässään ja markkinoinnissaan. Kilpailuun osallistumalla videoiden käyttöoikeudet luovutetaan Koululiikuntaliito ry:lle.

Videoiden sisällön tulee noudattaa Suomen lakia ja olla hyvän maun mukaisia. Loukkaavia, rasistisia, halventavia tai muuten epäasiallisia videoita ei hyväksytä. Video noudattaa tekijänoikeuksia ja osallistujalla on kaikki oikeudet materiaalin käyttämiseen.

Arviointi

Kilpailun voittajan valitsee tuomaristo, joka koostuu tanssinopettajista/ -tuomareista, Koululiikuntaliiton henkilökunnasta sekä koululaisten edustuksesta.

Voittajan valinnassa kiinnitetään huomioita tanssin monipuolisuuteen, luovuuteen ja omaperäisyyteen. Lisäksi painoarvoa annetaan teeman toteutumiseen sekä puvustukseen.

Jokainen kilpailuun osallistunut saa arvion sekä kirjallisen palautteen esityksestään.

Palkinnot

Kilpailussa palkitaan 3 parasta Power Mover -mestaruusmitalein. Lisäksi sarjan voittaja saa Instax mini 12 kameran sekä paketin filmejä.

Lisäksi tuomaristo jakaa kunniamainintoja seuraavissa kategorioissa: säväyttävin tanssi, kekseliäin puvustus, hieno eläytyminen.

Kilpailun voittajille ilmoitetaan henkilökohtaisesti ja heidän nimensä julkaistaan Koululiikuntaliitto ry:n verkkosivuilla sekä sosiaalisen median kanavissa.

Ilmoittautumismaksu

Ilmoittautumismaksu 12 €/ hlö. Maksetaan ilmoittautumisen yhteydessä yleisimmillä maksutavoilla tai, jos koululla on verkkolaskuosoite, niin verkkolaskulla kilpailun jälkeen.

Kilpailuun voi ilmoittautua itsenäisesti tai koulun ilmoittamana.

Lue lisää ja ilmoittaudu

Vaaleanvihreä Instax mini kamera.
Jaa somessa:

Tilaa uutiskirjeemme

Kuulet uusimmat uutisemme seitsemän kertaa vuodessa.
Voit peruuttaa tilauksen koska tahansa uutiskirjeen linkistä.