Hyppää sisältöön

Vesisankarit-rantatapahtuma Punkalaitumella 30.6.2021

Keskiviikkona 30.6.2021 klo 15-17 on koko perheen maksuton Vesisankarit-tapahtuma Punkalaitumen Kivirannan uimarannalla.

Tapahtuma järjestetään paikallisia koronaohjeistuksia ja rajoituksia noudattaen – turvallisesti. 

Rannalla käykin kuhina, kun Punkalaitumen kunta, Punkalaitumen 4H ja Punkalaitumen SPR yhdistävät voimansa ja innoittavat tutustumaan vesiturvallisuuden sekä -taitojen saloihin erilaisilla rastipisteillä. Ohjelmassa mm. elvytystä, pelastusliivien pukemista, pelastushyppyjä, pelastusliivit päällä uintia, kanisterilla pelastamista (heitto pelastettavalle ja veto), snorkkelin ja maskin käytön harjoittelua sekä melomista.

Vesisankarit-hanke on jo vuodesta 2015 nostanut esille monipuolisten vesitaitojen merkitystä järjestetyissä tapahtumissa. Koronan tuomien haasteiden vuoksi Vesisankarit-hanke mukautui vallitsevaan tilanteeseen ja keväällä 2021 avattiin avoin kouluhaku. Vesisankarit-kouluiksi haki 93 koulua, joissa opetellaan Vesisankarit-taitoja osana kouluarkea. Jatkossa Vesisankarit-taitoja harjoitellaankin niin uimahallitapahtumissa, vastaanottokeskuksissa kuin Vesisankarit-kouluissa.

Tervetuloa mukaan!

Jaa somessa:

Tilaa uutiskirjeemme

Kuulet uusimmat uutisemme seitsemän kertaa vuodessa.
Voit peruuttaa tilauksen koska tahansa uutiskirjeen linkistä.