Hyppää sisältöön

Vesisankarit-tapahtumat loppuvuonna ja jatkossa

Tänäkin vuonna Vesisankarit-tapahtumat ovat pyörineet aktiivisesti ympäri Suomen. Kymmenet uimahallit ja sadat järjestäjät uimahalleilta, liikuntatoimesta sekä paikallisista seuroista ovat luoneet upeita tapahtumia ja mahdollisuuksia asiakkailleen edistää tärkeitä vesi- ja vesiturvallisuustaitoja. Vuoden 2023 tapahtumien teemana ovat olleet melonta ja pelastusliivihaaste. Molemmat teemat ovatkin olleet hyvin esillä tapahtumissa.

Loppuvuoden aikana on vielä paljon tapahtumia, joissa on mahdollisuus tutustua vesitaitoihin hauskoin ja vauhdikkain tehtävin. Kaikkiaan tapahtumia tulee olemaan tänä vuonna n. 80. Kaikissa tapahtumissa voi mm. tutustua melontaan Melomon ilmatäytteisillä kanooteilla.

Tapahtumat jatkuvat myös ensi vuonna, jo kymmenettä vuotta peräkkäin. Hanketta rahoittavat Reijo Rautauoman säätiö sekä Jenny ja Antti Wihurin rahasto. Vesisankarit-hankkeelle myönnettiin avustusta myös vuodelle 2024.

Ensi vuoden tapahtumien varaukset ovat parhaillaan käynnissä ja tavoite on jälleen saada runsaasti tapahtumia ympäri maata. Ensi vuodeksi tapahtumien teema vaihtuu – siitä kerromme myöhemmin lisää!

Jaa somessa:

Tilaa uutiskirjeemme

Kuulet uusimmat uutisemme seitsemän kertaa vuodessa.
Voit peruuttaa tilauksen koska tahansa uutiskirjeen linkistä.