Hyppää sisältöön

Aluetoiminta

2023 KLL -aluepäivät Liedossa ja Turussa.

Koululiikuntaliiton aluetoiminta

KLL-aluetoiminnalla on vahvat juuret liittomme historiassa – toimintaa on 17 alueella. Näillä sivuilla toiminta on jaettu pääilmansuuntien mukaan, jotta löydät oman alueesi opettaja- ja koululaistoiminnan paremmin.

KLL-aluetoiminta on koulun vuosisuunnitelmaan kirjattua kouluajan paikallista toimintaa, joka voi käsittää koululais- ja opettajatoiminnan yhdessä tai erikseen. KLL-alueet valitsevat itse toimintansa painopisteet vuosittain. Isoissa kaupungeissa (Oulu, Tampere, Turku) koululaiset pääsevät tutustumaan eri liikuntamuotoihin laajasti ottaen – toiminta keskittyy usein osallisuuteen ja massojen liikuttamiseen. Osa KLL-alueista keskittyy kilpatoimintaan ja osa hyödyntään aktiivisesti koulun arjessa valtakunnallista materiaalia.

Liikuntavastaavina toimivat alueensa aktiiviset opettajat ja rehtorit oman toimensa ohessa. Koululiikuntaliiton alueliikuntavastaavien verkostoihin kuuluvat mm. koulujen liikunnan yhdysopettajat ja yhteistyötä tehdään saumattomasti paikallisten toimijoiden, kuten urheiluseurojen, koti-ja kouluyhdistysten kanssa.

Aluetoimijat päivittävät itse omien alueiden sivuja. Ota yhteyttä alueesi liikuntavastaavaan kun haluat lisätietoja alueen koululaistoiminnasta. Jos olet kiinnostunut osallistumaan oman alueesi KLL-toimintaan, voit olla yhteydessä suoraan alueliikuntavastaavaan tai KLL:n toiminnanjohtajaan.

Koripallon lämmittelyharjoitukset naurattivat KLL -päivillä v. 2023!
KLL:n toiminta tukee opettajia arjessa monin tavoin – löydät itsellesi mieluisaa toimintaa ja tietoa ja arkityöhösi oppilaiden hyvinvointia tukevaa monimuotoista materiaalia. Educa-messujen KLL-luennot kiinnostavat. Kuva Kristiina Jakobsson

Sivujen päivitys on vielä kesken joidenkin KLL-alueiden osalta.

Jaa somessa:

Tilaa uutiskirjeemme

Kuulet uusimmat uutisemme seitsemän kertaa vuodessa.
Voit peruuttaa tilauksen koska tahansa uutiskirjeen linkistä.