Hyppää sisältöön

SäbäKipinän virtuaaliviikko ja live

Säbäkipinän Virtuaaliviikko (31.10.-4.11.2022) on teemaviikko, jonka aikana niin salibandyä, kuin liikkumista laajemminkin halutaan mahdollistaa digitaalisuutta hyödyntäen. Viikon aikana voit hyödyntää materiaalien teematunteja ja tehtäviä. Viikko huipentuu livelähetykseen, johon voi jokainen osallistua omasta luokasta käsin – tarvitaan vain tietokone ja nettiyhteys.

Opetusmateriaalit ovat opettajien käytössä koko lukuvuoden, mutta virtuaaliviikon ajan ovat voimassa erilliset arvonnat ja mahdollisuus lisämateriaalin tilaamiseen.

Livelähetyksen ajankohta on perjantaina 4.11.2022 klo 10-10:45 Huom! Livelähetykseen ilmoittaudutaan erikseen 2.11.22 mennessä. Ilmoittautumisohjeet saat ilmoittautumalla SäbäKipinään.

Virtuaalipäivän livelähetyksessä ovat studiovieraina huippupelaajia, joiden kanssa tutustutaan salibandyn saloihin. Koko tuntia ei istuta luokassakaan paikoillaan, vaan luvassa on myös liikkumista (luokkahuoneen sallimissa rajoissa). Livelähetyksessä on myös mahdollista esittää kysymyksiä ja muutoinkin osallistua lähetyksen kulkuun. Kaikkien livelähetykseen osallistuvien ryhmien kesken arvotaan liikunnallisia palkintoja!

Jaa somessa:

Kysy lisää henkilökunnaltamme

Jani Kangasniemi

Liikuntakoordinaattori


palloilusarjat, opettajien liikunta, kv-toiminta

040 551 3488 jani.kangasniemi@kll.fi

Tilaa uutiskirjeemme

Kuulet uusimmat uutisemme seitsemän kertaa vuodessa.
Voit peruuttaa tilauksen koska tahansa uutiskirjeen linkistä.