Navi
Koululaiset / Aluetoiminta / Keski-Suomi koululaiset

KESKI-SUOMI

TOIMINTA

Keski-Suomen koululaistoiminnan järjestämisestä vastaa Keski-Suomen alueen liikuntatoimikunta. Toimikuntaan kuuluu viisi jäsentä. Alueen liikuntavastaavana toimii Samuli Pentinniemi.

Liikuntatoiminnan tavoitteena on tarjota jokaiselle alueen koululaiselle mielekästä ja monipuolista toimintaa liikunnan parissa. Samoin kannustetaan oppilaita elinikäiseen liikunnan harrastamiseen.

Käytännön tavoitteena on sisällyttää vähintään tunti liikuntaa jokaiseen koulupäivään. Koululaisille tarjotaan esim. N.Y.T! -toimintaa, koulupäivän aikaisia liikuntahetkiä, kilpailuja ja tapahtumia. Koululaistoiminnassa yhteistyötä tehdään myös Liikkuva koulu -ohjelman kanssa ja useat alueen kouluista kuuluvat ohjelmaan. Koululaisille järjestetyt tapahtumat ovat pääsäätöisesti koulupäivien aikana.

Erillisiä osanottomaksuja ei peritä, koska toimintaa katetaan mm. kuntien maksamilla vuosiavustuksilla. Ilmoittautumiset tapahtumiin tehdään Koululiikuntaliiton ilmoittautumisjärjestelmässä tai jollain muulla kilpailukutsussa mainitulla tavalla. Lisätietoja Keski-Suomen alueen koululaistoiminnasta saa liikuntavastaavalta.

 

KUNNAT

Pohjoinen alue:
Kannonkoski, Karstula, Kinnula, Kivijärvi, Konnevesi, Kyyjärvi, Petäjävesi, Pihtipudas, Saarijärvi, Uurainen, Viitasaari ja Äänekoski (12)

Keskinen alue: Jyväskylä (1)

Eteläisen alue:
Hankasalmi, Joutsa, Jämsä, Keuruu, Kuhmoinen, Laukaa, Luhanka, Multia, Muurame ja Toivakka (10)

Osa kilpailuista ja tapahtumista on aluekohtaisia.

ALUELIIKUNTAVASTAAVA

Samuli Pentinniemi
samuli.pentinniemi (at) jkl.fi

040 7637376