Navi
Koululaiset / Aluetoiminta / Oulun eteläinen koululaiset

Oulun eteläinen

TOIMINTA

Oulun eteläinen KLL-alue tarjoaa koululaisilleen liikunta- ja kilpailumahdollisuuksia. Liikuntatoiminnan tavoitteena on tarjota koululaisille liikkumisen mahdollisuuksia ja keinoja oman hyvinvoinnin ylläpitämiseen. Toimintaa ideoi KLL:n Oulun eteläisen alueen kuntien oppilasliikuntavastaavat ja liikunnan yhdysopettajat.

Perinteiset alueen kilpailut ovat Yleisurheilukilpailut syyskuussa, Koululaisten Maakuntaviesti helmi-maaliskuussa, koululaisjalkapallo huhti-toukokuussa ja viestikarnevaalit toukokuussa. Toiminta on pääosin koululaisille maksutonta tai maksut maksaa koulu ja kunta. Aluee oppilasliikuntavastaavana toimii Esko Valikainen Kalajoen Mehtäkylän koululta.

KUNNAT

Alavieska, Haapajärvi, Haapavesi, Kalajoki, Kärsämäki, Merijärvi, Nivala, Oulainen, Pyhäjoki, Pyhäjärvi, Raahe, Reisjärvi, Sievi jaYlivieska.

TIEDOTUS

Koulutuksista, tapahtumista ja kilpailuista tiedotetaan KLL:n sivuilla, sähköpostitse ja tarvittaessa puhelimitse. Kuntien yhdysopettajat hoitavat tiedotuksen omissa kunnissaan eteenpäin. Esko Valikaiselta saat lisätietoja alueen liikuntatoiminnasta.

ALUELIIKUNTAVASTAAVA

Esko Valikainen
gsm 044-469 1442 (työ)
gsm 0400-907 335 (koti)
esko.valikainen(at)kalajoki.fi