Navi
Koululaiset / Aluetoiminta / Oulun eteläinen koululaiset

Oulun eteläinen

TOIMINTA

Oulun eteläinen KLL-alue tarjoaa koululaisilleen liikunta- ja kilpailumahdollisuuksia. Liikuntatoiminnan tavoitteena on tarjota koululaisille liikkumisen mahdollisuuksia ja keinoja oman hyvinvoinnin ylläpitämiseen. Toimintaa ideoi KLL:n Oulun eteläisen alueen kuntien oppilasliikuntavastaavat ja liikunnan yhdysopettajat.

Perinteiset alueen kilpailut ovat Yleisurheilukilpailut syyskuussa, Koululaisten Maakuntaviesti helmi-maaliskuussa, koululaisjalkapallo huhti-toukokuussa ja viestikarnevaalit toukokuussa. Toiminta on pääosin koululaisille maksutonta tai maksut maksaa koulu ja kunta. Alueen oppilasliikuntavastaavana toimii Päivi Koskela Alavieskasta.

KUNNAT

Alavieska, Haapajärvi, Haapavesi, Kalajoki, Kärsämäki, Merijärvi, Nivala, Oulainen, Pyhäjoki, Pyhäjärvi, Raahe, Reisjärvi, Sievi jaYlivieska.

TIEDOTUS

Koulutuksista, tapahtumista ja kilpailuista tiedotetaan KLL:n sivuilla, sähköpostitse ja tarvittaessa puhelimitse. Kuntien yhdysopettajat hoitavat tiedotuksen omissa kunnissaan eteenpäin. Päivi Koskelalta saat lisätietoja alueen liikuntatoiminnasta.

ALUELIIKUNTAVASTAAVA

Päivi Koskela
paivi.koskela (at) edu.alavieska.fi
gsm 040 501 3042