Navi
Koululaiset / Aluetoiminta / Pohjanmaa koululaiset

POHJANMAA

2014 Pohjanmaan maastojuoksut

TOIMINTA

Pohjanmaan koululaistoiminnan organisoinnista vastaan liikuntatoimikunta ja alueen liikuntavastaavana toimii Risto Haverinen. Liikuntatoiminnan tavoitteena on tarjota alueen koululaisille ja opiskelijoille koulupäivänaikaisia urheilutapahtumia sekä tehdä yhteistyötä eri liikuntajärjestöjen ja seurojen kanssa tapahtumien järjestelyissä. Yleisurheilu, hiihto, suunnistus sekä viestikarnevaalit keräävät osallistujia lähes kaikista alueemme kunnista. Alueellamme on yhteisiä tapahtumia kaikille, mutta myös samankaltaisia tapahtumia niin Keski-Pohjanmaan kuin Etelä- Pohjanmaan alueella erikseen. Osallistumismaksut vaihtelevat tapahtumasta riippuen. Ilmoittautumiset tapahtumiin tehdään Koululiikuntaliiton ilmoittautumisjärjestelmässä tai sähköpostilla. Tapahtumakutsusta selviää tarkemmin ilmoittautumisohjeet ja tieto siitä, kenelle tapahtuma on kohdennettu. Tapahtumista tiedotetaan KLL sivujen kautta sekä yhteysopettajien sähköpostilistan kautta järjestäjän tai KLL:n taholta. Lisätietoja Pohjanmaan alueen koululaistoiminnasta Risto Haveriselta.

Vuonna 2020 tapahtumina ovat hiihdot Uusikaarlepyyssä vk 7, YU hallikisat Kuortaneella, Hesekisa ja viestikarnevaalit Seinäjoella sekä toukokuussa keskipohjanmaalla Kannuksessa. Katso tapahtumat välilehti.

Viestikarnevaalit 2014

KUNNAT

Pohjanmaan alueeseen kuuluvat seuraavat kunnat: Alajärvi, Alavus, Evijärvi, Halsua, Ilmajoki, Isojoki, Isokyrö, Jalasjärvi, Kannus, Karijoki, Kaskinen , Kauhajoki, Kauhava, Kaustinen, Kokkola, Korsnäs, Kristiinankaupunki, Kruunupyy, Kuortane, Kurikka, Laihia, Lappajärvi, Lapua, Lestijärvi, Luoto, Maalahti, Mustasaari, Närpiö, Pedersöre, Perho, Pietarsaari, Seinäjoki, Soini, Teuva, Toholampi, Uusikaarlepyy, Vaasa, Veteli, Vöyri ja Ähtäri

ALUELIIKUNTAVASTAAVA

Risto Haverinen

0415459202, risto.haverinen (at) edu.kokkola.fi