Navi
Koululaiset / Kiipeilemään! Irti Maasta

KIIPEILEMÄÄN!

Irti Maasta Oy ja Koululiikuntaliitto KLL ry tarjoavat maksuttoman tutustumiskäynnin (1h) koululaisryhmille uuden kauppakeskus Redin Irti Maasta -kiipeilypuistoon! Redi ja Irti Maasta -kiipeilykeskus löytyy Helsingin Kalasatamasta hyvien yhteyksien päästä. Osoite kiipeilypuistoon on Irti Maasta, Hermannin rantatie 5a, 00580 Helsinki.

Toimi nopeasti ja varaa ryhmällesi sopiva aika heti. Varaukset tulee tehdä 11.11.2018 mennessä ja kampanja on voimassa 5.11.-21.12.2018 saakka. Paikkoja on rajoitettu määrä! Varaa vuoronne osoitteesta irtimaasta.fi/avajaistarjous ja hyödynnä vahvistusvaiheessa koodia im18redi.

Avaa mainos pdf-muodossa

Kaipaatko uusia innostavia ratkaisuja koululaisten ja opettajien liikuntaan? Tarjoamme pääkaupunkiseudun koululaisille ja opettajille ILMAISEN mahdollisuuden tutustua kiipeilyn saloihin turvallisesti uudessa Irti Maasta -kiipeilypuistossa (Redin uusi kauppakeskus).

On tärkeää, että kouluissa tarjotaan liikuntamahdollisuuksia mahdollisimman monipuolisesti, jolloin jokainen oppii löytämään oman liikuntakipinänsä! Toiminnallinen oppiminen on hauskaa ja tehokasta, kiipeilyä voi soveltaa kaikkiin oppiaineisiin!
Kiipeily kehittää tasapainoa, liikkuvuutta ja motorisia taitoja. Irti Maasta -kiipeilypuistoissa taitojen kehittäminen tapahtuu turvallisessa ja valvotussa ympäristössä. Innostava ympäristö rohkaisee kokeilemaan ja antaa myönteisiä onnistumisen kokemuksia. Kiipeilytehtävät antavat kaiken tasoisille ponnisteltavaa. Huipulle päästäkseen pitää kiipeilijän haastaa itsensä.