Navi
Koululaiset / Pyöräsankarit / Koulun oma Pyörätapahtuma / Petäjävesi Petäjäveden yläaste 13.9.2019

Petäjävesi, petäjäveden yläaste 13.9.2019

Pyöräsankarit kurvaa Petäjäveden yläasteelle perjantaina 13.9.2019. Neljällä rastipisteella on luvassa monipuolista pyörän käyttöä, kuten pyörällä temppuilua, pyöräkaksintaistelu-peliä ja pyöräilyn integroimista eri oppiaineiden sisältöihin. Koululle rakennetaan vierailun yhteydessä pyörärata, ja koulutetaan oppilaista oma pyörätiimi kehittämään koulun pyöräilykulttuuria. Rastipisteiden ohjaajina toimivat yläasteen omat opettajat. Kouluvierailun järjestelyistä vastaa Pyöräsankareiden pyöräilyasiantuntija Miikka Mäkelä, jonka energinen ja hassunhauska ote pistää pyörän kuin pyörän liikkeelle.

Luokat saapuvat tapahtumaan ryhmissä. Koko tapahtuman kesto on yhden luokan osalta n. 1h. Ilmoittaudu mukaan alla olevalla lomakkeella viimeistään 30.8. mennessä. (HUOM! Kukin opettaja ilmoittaa oman luokkansa omilla yhteystiedoilla.) Onnistuneesta ilmoittautumisesta saat vahvistusviestin sähköpostiisi. Jos vahvistusviestiä ei tule, ilmoittautuminen ei ole mennyt läpi.

Opettajille pidetään n. 1 viikkoa ennen tapahtumaa Skype-palaveri päivän ohjelmasta sekä aikataulusta.

Lisätietoja: Miikka Mäkelä, miikka.makela (at) kll.fi

Alla olevalla lomakkeella ilmoitat luokkasi Petäjäveden yläasteen Pyöräsankarit-tapahtumaan. Tapahtuman kokonaiskesto on yhden luokan osalta n. 1h.
Koulun nimi:*
Osallistuva luokka:*
Osallistuvien oppilaiden lukumäärä*
Tyttöjen lukumäärä luokalla: *
Poikien lukumäärä luokalla:*
Opettajan etunimi:*
Opettajan sukunimi:*
Opettajan sähköposti:*
Opettajan puhelinnumero:*
Pyöräsankarit-tapahtuman toimijat saavat lähettää sähköpostiini tietoa koululaisille suunnatuista tapahtumista ja materiaaleista:*
Hyväksyn tietosuojaselosteen ja tietojeni tallentamisen*