Hyppää sisältöön

Discmanian frisbeegolftuotteita kouluille

Koululiikuntaliiton ja Discmanian yhteistyön myötä Discmania tarjoaa kouluille frisbeegolfin huipputuotteita superedulliseen hintaan! Oikeilla välineillä peli ja opetus sujuu paremmin ja motivoivasti!

Frisbeegolf on noussut yhdeksi suosituimmaksi liikuntamuodoksi. On tärkeää, että myös kouluissa frisbeegolfin opetus ja oppituntien ulkopuolinen pelailu ja harjoittelu tapahtuu kunnollisilla välineillä!

Katso Discmanian huipputarjous kouluille https://discgolfoutlet.fi/koulu. Jo edullisista hinnoista saavat koulut nyt 20% alennuksen koodilla KLL2376. Alennus on voimassa huhtikuusta-kesäkuuhun.

Kaikki kiekot ovat laadukkaita ja kestäviä Discmanian virallisia kiekkoja ja sopivat erinomaisesti opetus- ja koulukäyttön. Discmania on lajin ykkösmerkkejä ja näillä tuotteilla pelaaminen on innostavaa ja motivoivaa!

Esimerkkejä alennushinnoista:
10 kpl kestävää huippuputteria 69€
48 kiekon setti (16 x putteri, 16 x midari ja 16 x draiveri) 190,72e
1 liikuteltava kori + 10 putteria 206,40€

Käy tutustumassa tuotteisiin ja laittakaa koulun frisbeegolfpuitteet kuntoon!

Meille Discmanialla on tärkeää olla mukana kehittämässä lajia ja sen harrastusmahdollisuuksia. Yhteistyö Koululiikuntaliiton kanssa tukee voimakkaasti tahtotilaamme, jossa frisbeegolf on kiinteä osa suomalaista koululiikuntaa.

Juho Rantalaiho, Toimitusjohtaja Spin18
Jaa somessa:

Tilaa uutiskirjeemme

Kuulet uusimmat uutisemme seitsemän kertaa vuodessa.
Voit peruuttaa tilauksen koska tahansa uutiskirjeen linkistä.